Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 61 961
Rok vydání: 2016
ISBN: 978-80-7504-363-4
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 35,00 Kč

Poker o Česko

Dialog vám pomůže zbavit se závislosti na mediálním kartelu a nikým nevolených prominentech pražské kavárny osobujících si diktovat vůli na náměstích, v ČT a v dotovaných publikacích. Vynikají Hospodářské noviny a Respekt tuneláře Bakaly, vévodí ČT; zvláště komentátoři MItrofanov s Péhem. Poskytují prostor převlékači kabátů Pithartovi a jeho druhům lidovcům, kteří jako kdysi Agrární strana nás pomoci strýčků za mořem a „milých krajanů“ z Bavor ministra Hermana chtějí nechat rozplynout v Evropě sjednocované podle mustru nacisty sjednocené Evropy. Tají, že Brexit je protestem proti politice Merkelové tak, jak ji popsal v boji proti Mnichovanům v 30. letech Churchill. Dnes se ozvali Britové s premiérkou Mayovou a min. zahraničí Johnsonem. Dočtete o fiasku mediálního kartelu, které utrpěl s Clintonovou ve zpravodajství o volbách prezidenta. V pohledu na svět zjistíte, že to s námi v Česku není vůbec špatné a že máme tak jako v minulosti i dnes jako občané Česka být na co hrdi.

Josef Ondrouch

Většinu života jsem strávil v Praze. Učil jsem ekonomii na VŠE, studoval v Kolíně nad Rýnem, Moskvě, Oxfordu, Lipsku, Cambridge, v Berlíně... V době normalizace mě z katedry VŠE vyhodili. Působil jsem v ČST, ale musel jsem i odtamtud. Mohl jsem psát ve Světě v obrazech. Kvůli postiženému synovi jsem odešel do Mariánských Lázní. Publikuji v týdeníku LUK–Literatura,umění,kultura a kde se dá. Věnuji se lit. faktu: Po Světu na pokraji propastí, Výbuchu vrbětické sopky o zbrojařských mafiánech, pohledu na historii se současnou reflexí: Hitler znovu v Chebu, po Rudých revolucích přícházím s Československem zrození, zrady a zániku k jejich výročí a nakonec s Piráty nejen v Mariánských Lázních.
Proč si koupit tuto knihu ?
Poker o Česko umožní prohlédnout klam médií. Hned v první zprávě od Angely Merkelové zvíte, jakým je záplava uprchlíků pro Německo příslibem do budoucna. Nás přesvědčoval Schwarzenberg, jací jsme zaprdlí Čecháčci, když se zříkáme blaha invaze, které nám přinesly takové blaho. Tu poslední nacistickou si pamatujeme. Dnes už kníže mlčí, ale o slovo se hlásí Kalousek a jeho omyly dostávají prostor. Jsou hazardem o Česko. V kontrastu s tím je největší událost závěru roku; Je jí návštěva nového prezidenta USA u nás a pozvání Zemana do Bílého domu. V Pokeru o Česko, nechtějí přiznat, že partnerem Česka se díky Zemanovi stávají po Rusku, Číně i USA v osobě prezidenta Trumpa. Trapná kampaň mediálního kartelu, snaží se vnutit prezidenta jako je vekslák-chudáček, gambler-Horáček, převlékač kabátů Pithart, Halík či neznámý Václav Němec z branže klerikální filozofie. – Přesně toho, co bylo tak tcizí Benešovi a Masarykovi a na co v obhajobě čs. státnosti navazuje Zeman; náš i budoucí prezident.
35,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 1 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.