Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 19 732
Rok vydání: 2017
ISBN: 978-80-7504-367-2
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 33,00 Kč

Všechny vlčice nerodí

Podtitul útlé novely je výmluvný: S láskou ženám, které se ještě nerozhodly, nechtějí nebo nemohou. Kniha o odvaze být tím, kdo skutečně jsme, nahlíží do nejzazších koutů ženské duše. Bolavé momenty střídají úsměvné chvíle, stejně jako městská vůně kávy a cinkot lžiček v kavárně přechází v klid venkovské zahrady.

Haně je dvaatřicet. Zatímco její kamarádky chystají svatby, jsou těhotné nebo zrovna rodí, ona opouští vztah, který neměl chybu. Odchází z Prahy na venkov, byt s terasou vyměňuje za roubenou chalupu a jistotu korporátního zaměstnání za volnou nohu. Pochybuje o všem. Nejvíc sama o sobě. Ustojí své rozhodnutí? Nebo podlehne okolí, které si nervózně klepe na hodinky?

Jana Poncarová

Jana Poncarová je copywriterka, novinářka a bloggerka.
V roce 2016 publikovala svoji prvotinu, novelu Všechny vlčice nerodí, a knihu pro děti Rukovět malého zahradníka. Více o autorce najdete na www.janaponcarova.cz.
Proč si koupit tuto knihu ?
""Dočetla jsem knížku VŠECHNY VLČICE NERODÍ a zanechala ve mě přesně ten pocit, díky kterému knihy čtu. Jsem lehce dojatá, plna emocí, v duchu děkuji spisovatelce, že si dala záležet i na posledních řádcích...Je to krásný, přirozeně plynoucí text o hledání sama sebe za doprovodu nechápavých někdy litujících pohledů blízkých. Co si budeme povídat. Když podnikneme pouť sami za sebou, není to lehká cesta a plno lidí první svobodné kroky odradí..." (Marta Filipovská)

„Janiny povídky mám ráda už od doby, co je začala publikovat v časopise Sidonie a proto jsem se moc těšila (a taky jí trošku přemlouvala , ať napíše něco většího). Její novela Všechny vlčice nerodí je alespoň pro mě hodně autentickým pohledem do ženské duše, jejího zmatení, které neuvadá ani kolem třicítky, a snahy nalézt svojí osobní pravdu mezi tím, co se od nás očekává a co bychom samy doopravdy chtěly." (Karolína Dobrovská)
33,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 1 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.