Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 2 621
Rok vydání: 2017
ISBN: 978-80-7504-369-6
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 29,00 Kč

Rukověť malého zahradníka

Vychází kniha o pěstování zeleniny pro děti! Malé zahradníky provází zahradničením od založení prvního záhonku přes výsev semínek až po péči o rostlinky. Hravě a jednoduše ukazuje dětem, že i ony mohou pěstovat zeleninu. Třeba jen pár kousků mrkve nebo hrst špenátu.

Jana Poncarová

Jana Poncarová je copywriterka, novinářka a bloggerka.
V roce 2016 publikovala svoji prvotinu, novelu Všechny vlčice nerodí, a knihu pro děti Rukovět malého zahradníka. Více o autorce najdete na www.janaponcarova.cz.
Proč si koupit tuto knihu ?
Osud mi přivál dva malé zahradníky. Vojtíška a Madlenku. "Já budu pěstovat na jaře zeleninu. A co je nejjednodušší? A ukážeš mi to?" ptal se Vojtíšek, když jsme společně ukládali do písku celer. "To víš, že ti to ukážu. Začít můžeš ředkvičkami, mrkví, salátem nebo špenátem," vykládala jsem. Potom mě to napadlo: napíšu vám knížku. Docela útlou, jednoduchou, barevnou a hravou.

Tak tady je.

Jestli máte doma taky malého milého zahradníka nebo milou malou zahradnici, knížku jim v elektronické podobě můžete za symbolických 29 korun koupit. Tady. A potom ji třeba vytisknout. Přece jen je to pro dětské oči lepší, než všechny ty svítivé tablety a čtečky :-)
29,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.