Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 14 247
Rok vydání: 2017
ISBN: 978-80-7504-388-7
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 199,00 Kč

Cesta Životom

Kam smerujeme ? Prečo sa nachádzame v bludnom kruhu ? Čo to vlastne bludný kruh je ? Ako zmením svoj život ? Môžem sa zmeniť ? Vážne môžem dosiahnuť všetko, čo chcem ?
Máte takéto otázky ? Zaujíma vás osobný rozvoj ? Pokiaľ odpoviete áno, tak je táto kniha určená práve pre vás. Autor Miloš Tutko sa venuje štúdiu zmyslu života viac ako 6 rokov, kde v jeho oblasti prebehlo veľa príbehov, s ktorých čerpá.
Kniha popisuje ako sa máme na cestu vydať a ako správne sa na nej udržať. Autor nám poskytuje nástroje na zvládnutie nástrah, ktoré nás v živote čakajú. Uvidíte a naučíte sa ako dostať to po čom túžite.

Miloš Tutko

Miloš Tutko sa narodil 1. augusta 1993. V šestnástich rokoch sa začal venovať programovaniu a informačnej technológií. Po intenzívnom štúdiu programovania v jazyku C++ sa začal zaujímať o iné programovacie jazyky. V roku 2010 založil komunitu Product 4 You, ktorá sa zaoberá programovaním a prezentovaním informácií. V posledných dvoch rokoch programovania v jazyku C# a Xna Game Studio začal písať sériu kníh, ktoré sú zamerané na túto oblasť.
199,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.