Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 26 417
Rok vydání: 2017
ISBN: 978-80-7504-411-2
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 200,00 Kč

1.DÍL PŘÍKRMY MEZI 4-6M – TZN. OD UKONČENÉHO 4.MĚSÍCE DO Neukončeného 6.MĚSÍCE

Tato kniha je nejen pro maminky a tatínky, které začínají vařit či připravovat pokrmy svým ratolestem, ale je také pro ty, které již dítkám vaří a chtějí se něco nového dozvědět, prohloubit anebo ověřit si své znalosti.

Veronika Maršálková

Jsem maminka, co má zkušenosti, ze kterých čerpám a radím. Dále pak z mnoha materiálů od naší dětské dr., na kterou je samá chvála a má to v hlavě srovnané.
Pomohla jsem plno známým a kamarádům, v oblasti příkrmů jejich dítek a ti mě přiměli ať něco udělám, ať to dobré šířím dále, tak jsem se rozhodla touto cestou, knihou a daří se.
Dalším důvodem bylo to, že na internetu je plno nepravd a blafů a už jsem toho měla dost...! Tak je vyvracím, je to práce, lidičky jsou "zblbnutí", ale lze to.
Proč si koupit tuto knihu ?
Každá inspirace se hodí. Každý říká a tvrdí něco jiného, chcete konečně vařit svým dětem správně? - dle této knížce můžete.
200,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 29 uživatelé, 46 uživatelských recenzí
18.08.2017 Peta Starmanova
Super recepty

Já jsem si ebook nezakoupila, jsem s paní Veronikou v kontaktu a radím se s ni ,,osobne,, Recepty které dává na síť jsou výborné jednoduché a mají hlavu a patu. Snaží se pomáhat nám maminkám a já jsem ji za to moc vděčná. Veru děkuji.

28.07.2017 dzejny
xxxxx

Posbírané informace mezi ostatními maminkami, seskupení do knížky a neustálé vnucování všem ostatním. Každý autor knihy nebo čehokoliv jiného, musí počítat i s kritikou a názorem někoho druhého.Ale to paní rádoby autorka bohužel neumí. Ne nemám nic proti ní, jen vlastní zkušenost. Knížky nedoporučuji. Tyto informace se dají najít na internetu a poradí vám kde kdo...zadarmo. Informace o tom,že dala na rady své skvělé doktorky, to může říct každý, že má skvělou doktorku. A zkušenosti s vařením někde v restauraci, neznamená,ze skvěle zná vše ohledně vaření pro děti. Už jen to chování odradí od koupi knih. Omluvám se za případné chyby. Hezký den

22.06.2017 Katerina Ch.
Maminka

Pani Veronika mi dala spravny smer v prikrmech pro mou 1.dceru a bez ni bych se akorat placala v nesmyslnych skupinkach a ,googlovala, v milionech protirecicich si informacich!!! Za me urcite doporucuji!

22.06.2017 Zuzu Bum
TOP

Přehledná, inspirativní, potraviny pro mimina dle nejnovějších studií, velká a rychlá pomoc. A vše při ruce. Autorce tleskáme a posílám velké díky :-) jen tak dál

22.06.2017 VF2017
Podnětné

Kniha provede maminky prvními příkrmy svých dětí. Informace jsou prezentovány jasně, stručně a srozumitelně. Najdeme zde mnoho výborných tipů. Oceňuji, že je vše na jednom místě a nemusím hledat v několika zdrojích. Chybí mi tam sice odborné zdroje a neztotožňuji se úplně se všemi informacemi, ale takovou knihu pro zavádění příkrmů, která by všechno toto splňovala, jsem zatím neobjevila.

22.06.2017 fraluc
úžasný

Díky Veronice pro nás zavedení příkrmů byla hračka. Kniha je přehledná, jasná a nápaditá. Na nějakém překlepu to určitě nic nemění. Co na tom záleží. Zdraví prcka to neovlivní :-). Děkuji Veroniko za úžasnou knihu!!!!

21.06.2017 Jitka P
Rozhodně doporučuji

Díky paní Veronice a jejim úžasným radám byl pro mě a mé dítě začátek příkrmů procházka růžovou zahradou. Vše je krásně a přehledně vysvětleno a já jsem tak s jistotou vařila a mému dítěti vždy chutnalo a chutná doteď. Rozhodně se vyplatí tato malá investice za tolik úžasných rad a receptů. Rozhodně doporučuji každé mamince která začíná s příkrmy.

21.06.2017 mirunka
super

Dekuji pani Veronice za rady ve vareni pro me mimco,mam z toho strach ,diky vydane knize citim ,ze to dam a jeste me to bude bavit.Dekuji moc ,jsem rada ze pomaha normalni maminka.Pani nikom knihu nenuti,je na kazde z nas cim se bude a nebude ridit,tak moc nechapu tyto nesmyslne komentare.

21.06.2017 Moncaberuska
Prikrmy 1.dil od Veronika Marsalkova

Dobry den, nevim o co se zde jedna a proc ma někdo potrebu psat tyto zle recenze aniz by si knihu zakoupil. Ma zkusenost je taková, že nas tato kniha provedla 1.5M života a velice mi všechny rady od pani Veroniky pomohly, kdyz jsem zacinala byly tyto rady publikovany formou souboru a zachran daly se jednoduše vyhledat a vždy mely hlavu a patu, dodnes pouzivam a spoleham na jeji pomoc, Veronika sice vydala tyto ebooky, ale kdykoliv potrebujete poradit pomůže. Z meho pohledu jsou informace nashromazdene v techto eboocich pravdive,prehledne, ale hlavne funguji ja podle nich jedu a maličká je spokojená a výborně prospiva. Každý umi hazet špínu na druhé, ale zamette si pred svymi prahy a buďte šťastní ze jste zdraví, nekazte si dny a zivot zlymi vecmi a zasti, nikdy nevite ktery den je poslední. ZA MĚ JE TATO KNIHA TEN NEJLEPŠÍ A NEJJEDNODUŠŠÍ PRŮVODCE PRO VÁS A VAŠE MIMINKA. Dekuji Verco PS: kdyby jste chtěli kritizovat muj pravopis pisi to z mobilu, omluvte tedy kvalitu meho slohu. Dekuji

21.06.2017 mirunka
super

Dekuji pani Veronice za rady ve vareni pro me mimco,mam z toho strsch s diky vydane knize citim ,ze to dam a jeste me to bude bavit.Dekuji moc ,jsem rada ze pomaha normalni maminka.

21.06.2017 Petra01Klim
NEDOPORUČUJI

Kniha pro mne byla velkým zklamáním :-(

21.06.2017 Veronika223
Vtipálkové

Vtipálkové, dělejte něco užitečného a ne toto :-D

21.06.2017 Vendulkaaa1
Paní autorko, zamyslete se

Vážená paní autorko, to, že si SAMA PÍŠETE RECENZE, přejdu. To, že DĚTEM DÁVÁTE CUKROVOU VATU A ROHLÍKY S VESELOU KRÁVU, opomenu. Ale to, že se oháníte tím, že jste něco dokázala, na to už musím reagovat. POSBÍRALA JSEM DOSTUPNÉ RADY ONLINE A TEĎ ZA NĚ CHCETE PENÍZE - nic víc v tom není. Vaše publikace jsou šmakulády a vy byste se konečně MĚLA ZAMYSLET, CO DĚLÁTE ŠPATNĚ, že je tolik negativních recenzí - ty jsou hlavně jako varování pro maminky, které vám ještě pořád slepě věří!

21.06.2017 Praha1
Slabší průměr

O těchto publikacích se vedly na FB vášnivé diskuse, a proto jsem se rozhodla rovněž přispět svou recenzí. Myšlenka na knihy je skvělá, ovšem výsledek by mohl být lepší. Chápu rozhořčení autorky (kterou uživatel Veronika223 doopravdy je), protože s tím určitě měla práci a sbírala info. Mé postřehy jsou následující: 1) DOKTORKA NA KTEROU JE SAMÁ CHVÁLA - toto mi jako argument doopravdy nestačí, chybí odborný podklad (samotné zkušenosti autorky jsou velice laické a dostupné prakticky zdarma na internetu) 2) GRAMATICKÉ CHYBY - nejde pouze o Y/I, ale hlavně špatně použité čárky, opakování slov a zdrobněliny, které se do "odborné" publikace vážně nehodí 3) POVAHA DÍLA - autorka nedokáže pracovat s jinými fakty/ názory. Uveřejňuje pouze své myšlenky, aniž by se zamyslela nad tím, že někdo jiný má názor blíže pravdě. SHRNUTÍ - předražené seskupení doporučení a rad, které jsou dostupné online zdarma. Je to obrovská škoda, že paní Maršálková nedokázala knize dodat specifickou fazonku.

21.06.2017 sLEvoVka
NEZTRAPŇUJTE SE!

PANÍ MARŠÁLKOVÁ, SMIŘTE SE S TÍM, ŽE VAŠE KNIHA NENÍ TAK SKVĚLÁ, JAK JI PREZENTUJETE - JE PLNÁ BLBOSTÍ, KTERÝM VĚŘÍTE A CPETE TO DO HLAVY JINÝM MAMINKÁM. BUĎTE SERIÓZNÍ, PŘESTAŇTE SI PSÁT POZITIVNÍ RECENZE TYPU "VERU VAŘÍ DOBŘE" A ZAČNĚTE PŘEMÝŠLET, JESTLI NĚKDO JINÝ NEMÁ PRAVDU!!!!!

21.06.2017 Veronika223
Jaké gramatické chyby, vy chytrolíni?

Jaké gramatické chyby, vy chytrolíni? Napište laskavě nějaké...Nebo lepší bude, když něco dokážete sami, sami něco napíšete a zveřejníte! Napište laskavě nějaké...Nebo lepší bude, když něco dokážete sami, sami něco napíšete a zveřejníte!

21.06.2017 Veronika223
Plácáte lži, nepravdy,jen závidíte a mstíte se

Recepty od paní Veroniky jsou skvělé, zcela vhodné dětem, nenašla jsem ani jeden, který by byl nevhodný, ba dokonce nebezpečný...Nezáviďte a něco sami dokažte!

18.06.2017 Matouš19R
Gramatika otřesná

Souhlasím s některými recenzemi zde, text by potřeboval opravdu důkladnou korekturu, vypadá to, jako by to psal můj 12ti letý syn :-D Kromě chyb je v knize mnoho nesmyslných rad, které spíš škodí než pomáhají. Ráda bych viděla odborný podklad či garanta z lékařského prostředí od autorky. "V hlavě srovnané to má její lékařka", podle mého jsou doporučení zcela mimo. Listovala jsem ve kuchařkách atd co mám doma a mnoho potravin se (ne)smí zcela od jiného věku... To je tak, když si někdo nenechá poradit a myslí si, že jen on ví vše nejlépe. Ostatní rady nepřijímá (kromě těch od své skvělé doktorky), ovšem evidentně se plete i ona :-(

18.06.2017 sLEvoVka
Vyhozené peníze

Bohužel se nejedná o pár gramatických chyb, to se dá přejít. Spíš jde o přístup a jednotvárnost. Pouze její pravda, pouze její názor je správný, nikdo jiný nemá pravdu a pokud s ní nesouhlasí, hned je to debil, hňup, ignorant, závistivec atd. Autorka prostě vzala zveřejněné texty z FB, hodila je do souboru a teď za to chce peníze. Za mě obrovské zklamání, hlavně ze samotné autorky, která dokázala, jak slabá osobnost to je. Naprosto neschopna pracovat s kritikou a uznat, že i někdo jiný dobře poradí nebo má jiný názor - viz komentáře na FB - vlastně tam ty komentáře nejsou, autorka knihy i skupinky je maže. A ještě větší ostuda je skutečnost, že si nechává jen kladné komentáře a hodnocení, které ji pochlebuje...

18.06.2017 JenJankaS
Doporučuji

Paní Maršálková je obdivuhodná osoba. Ano, recepty i rady najdete zadarmo na webu, ale díky paní Veronice jsem ušetřila hodiny času, které mohu místo hledání trávit s dítětem. Jestli to zapadá do tabulek zdravé výživy - no, podivejte se, nikdy se podle ničeho a nikoho neřídím 100%. Včera bylo sádlo jedovaté, zítra to bude nejzdravější tuk, to už známe. A gramatické chyby? Z pár překlepů se fakt neposeru! Moc vám děkuji za inspiraci :)

18.06.2017 sLEvoVka
Zlepšit gramatiku!

Vážená paní autorko, sleduji vaši skupinu na Facebook a musím konstatovat, že váš hlavní problém, který se bohužel promítá i do knihy, je skutečnost, že nedokážete pracovat s negativní kritikou a přiznat si, že ne všechno, co děláte, je úplný TOP, jak to prezentujete ve své skupině o příkrmech. Buďte více soudnější, přiznejte si, že nejste hvězda a pracujte i s názory jiných, stejně a mnohdy i více zkušených maminek. Zbytečně se zesměšňujete... škoda :(

17.06.2017 Spoczkova.G
Otresne zpracovani

Tohle nemela autorka vubec zverejnovat - kniha nutne potrebuje korekturu textu a kvalitni prameny. Chybi tomu posloupnost i odbornost. S jednim ale muzeme pocitat - pani Marsalkova se odted bude ohanet vetou "ja tomu rozumim, protoze jsem vydala dve knihy". Tohle ale nema s vyzivou pro nejmensi nic spolecneho!

17.06.2017 KolenovskaAlenka
Kniha plna chyb

Tato kniha (da-li se to tak vubec nazyvat) uspokoji pouze rodice, kteri svym detem podaji cokoliv. Jinak prece neni mozne, aby bral nekdo rady maminky "ktera tomu rozumi" vazne :( chybi odborny podklad a me doopravdy desi, jestli je tohle pro nejakou maminku kvalitni zdroj pro vyzivu. Ty gramaticke hrubky jsou naprostym fiaskem :( skoda.

17.06.2017 Adell09
Nedoporučuji

Autorka není dětská lékařka, ani vyživová specialistka. Kniha, která se týká výživy (a tedy přímo zdraví) těch nejmenších dětí je tedy psaná laikem ("maminka, která tomu rozumí"). Autorka si tedy měla minimálně zajistit odborného garanta publikace. K recenzi připsat, že informace čerpá z internetu a od "své doktorky, která to má v hlavě srovnané" mně osobně přijde spíše úsměvné, na druhou stranu mě děsí, kolika lidem / maminkám to stačí. Která doktorka? Existuje vůbec? Co absolutně postrádám jsou jednoznačné zdroje, odkud jsou informace z internetu čerpány. Jinými slovy, bychom se zde mohli dostat až na hranici zákona o plagiátorství. A o gramatické korektuře publikace ani nemluvě. Uffff.

17.06.2017 Pavlinkaaa1
CELÉ ŠPATNĚ

NEDOPORUČUJI! Publikace nemá nic společného s vyváženou výživou dětí. Chybí prameny a odborný základ. Spousta rad a doporučení si odporuje. Všechny "zdravé" recepty lze najít v klasických kuchařkách i na internetu. Pokud je pravda, ze si autorka pod nickem Vera21 a veronika222 sama píše kladné hodnocení (podle stylu souhlasí), měla by přijmout kritiku a další výtvory přehodnotit.

16.06.2017 Skotnicka
Trapna smakulada :(

Autorka neumi snest kritiku. Jeji puvodni zamer se nepovedl. Pokud nedokaze pracovat tez s negativnimi ohlasy, nemuze si ziskat kvalitni ctenare. Knihy o nicem, rady zdarma vsude jinde se u Marsalkove plati - ubohe a zbytecne. Vse co je v ebooku najdete ve skupine na fb bez placeni!!! Smakulada bez hlavy a paty :(

16.06.2017 Leniczka1984
Nekrmte deti hnusem jako je syr vesea

Pani Marsalkovou znam osobne. Je velmi mila ovsem do chvile, kdy ji vsechno odkyvete. Jakmile mate jiny nazor, zacne proti vam zbrojit, mazat komentare a ohanet se skvelou detskou doktorkou, ktera neni zas takova kapacita. Proto je i tato kniha urcena predevsim (a ted prominte to spojeni) matkam - ovcim, ktere vidi jen jednu stranku a bezmezne ji veri respektive ji jeste neprokoukly. Nikoho nenapadlo, proc i na fb vzdy zustanou pouze kladne komentare? Co neni po chuti je bez milosti smazano, kdo neveri jejim radam je okamzite blokovan.

16.06.2017 Gigipapa
Marsalkova premyslej!

Bohuzel ani pres drtivou vetsinu negativnich recezi si autorka neni schopna priznat, ze se to proste nepovedlo. Ty gramaticke chyby, smyslena doporuceni a naprosto nesmyslne zpracovana poroba ebooku je vizitkou jejiho laickeho pristupu. Odbornost nula. Vyhozene penize.

16.06.2017 ROBINsovKa
NEDOPORUCUJI

Pani Jana123 a to se pripravte, ze v pokracovacim ebooku se bude krmit cukrovou vatou a dalsima vyzivovyma blafama!

16.06.2017 ROBINsovKa
Velke zklamani nedoporucuju

Bohuzel nedoporucuji :( tohle se proste nepovedlo viz komenty nize. Cukrova vata o 15 mesicu a syr vesela krava na rohlik? To jste nezvladla autorko :(

16.06.2017 Wearkowkaa
Nedoporucuji

Autorka nedokaze pracovat s prirozenou kritikou a nazory druhych, vse ostatni hani. Podle vseho je nejlepsi a jeji doktorka je asi svata. Pritom cerpa z internetu a jeji doporuceni odporuji detskym kucharkam ci radam lekaru. Vyhozene penize a pokud si pise autorka pozitivni hodnoceni sama, svedci to pouze o jeji nenasytne touze vydelat :(

16.06.2017 Quattro
!!!!!!!!!!!!!!NEDOPORUCUJI!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak u cteni tohoto blabolu jsem malem padla. Co me ale rozsekalo uplne, je fakt, ze si autorka sama pise pozitivni recenze , aby co nejvice prodala :-D je to ostuda :(

16.06.2017 LopatkovyAlej
Nedoporucuji

Maminky, pokud chcete pro sve dite to nejlepsi, investujte radsi do kvalitne zpracovane knihy s podlozenymi fakty. Tady na vas cekaji jen tabulky z internetu a osobni postrehy od nekoho, kdo nema ani zdravotnicke vzdelani! Zbytecna koupe.

16.06.2017 KARLA1009
NEDOPORUCUJI!!!

Za 2 stovky rady posbirane z netu, nepresne informace neopirajici se o zadny odborny zaklad. Je to presne ten pripad, jak nekdo vydelava n blbosti druhych a jeste nici zdravi jejich deti :(((

16.06.2017 Jana123Hulakova
vyživový prešlap

No bohužel četla. Víte miminka a děti mají naprosto jinou potřebu makroživin a mikroživin. Nezlobte se na mě, ale tvaroh od 8 měsíce? Víte co je to tvaroh? Koncentrovaná kravská bilkovina, kasein, víte jak moc zatižíte ledviny toho prcka? To že mu navenek nic neni, neznamená že se to neděje. Víte k čemu sloužil pribináček k vykrmovaní děti po válce. Tvaroh je do roka jedno velký ne. A takových perel je tam spousta, vajička, mléko, maso apod. Ano zdravé recepty tam jsou, ale ten obsah je opravdu velký vyživový prešlap. Navic graficky to nepusobí jako profi ebook

16.06.2017 Grizzlli
Fajn publikace

Napsáno srozumitelně, dobré rady a tipy, fajn recepty, není to dogmatické. Nám to s příkrmy velmi pomohlo. Nechápu, co zde recenzující paní Jana123 kritizuje, protože v publikaci jsou tak zdravé recepty a nápady, že to snad víc nejde...pokud zas já vím ze svého studia, tak rakovina tlustého střeva můžr být způsobena špatným složením stravy. Jednoznačně negativní vliv má nadměrný příjem živočišných tuků, červeného masa a uzenin. Riziko zvyšuje častá úprava masa smažením a pečením.Dále nepřiměřeně vysoký kalorický příjem spojený s obezitou a dalším rizikovým faktorem je nízký příjem vlákniny v zelenině, ovoci, celozrnném pečivu a luštěninách a nedostatek pohybu. Četla jste tedy, paní Jano123, vůbec tento ebook???

16.06.2017 Jana123Hulakova
ja nezavidim

ja stále vidim problem, že vyživově je to prostě naprosto špatně mám za sebou opravdu dost dlouhé studium. Proboha jestli takhle mamy krmí svoje děti tak se nedivim že jsme na prvních místech v rakovině tlustého střeva.

16.06.2017 Radulla
Fajn typy

Dílo obsahuje spoustu typů rad a postřehů. Internet je jich plný, ano, ale kdo si dá takovou práci, aby je všechny prohlédl, vyřadil úplné blbosti a smysluplně to všechno sepsal? Za mě paráda, moc děkujeme! A ostatní dámy - máte přece vlasní rozum, nebo chcete říct že ne? Držíte se bezpodmínečně rad z knih než vlastního instinktu? Kniha se nejmenuje - "tak se to prostě musí dělat" - naučite číst, nezávidět, přemýšlet samy za sebe a trochu pokory ;)

16.06.2017 Jana123Hulakova
větší slataninu jsem dlouho neviděla

Horší ebook jsem dlouho neviděla. Gramatické chyby to je teda ostuda a některé doporučení nezlobte se na mě. Ale to je opravdu hazard se zdravím. Autorka čerpá pouze z tabulek z netu. Není vyživová poradkyně ani lekařka. Zbytečně vyhozené peníze, opravdu nedoporučuju.

16.06.2017 Vera21
Konečně jsem se dočkala - BOMBA

Doporučuji, krásně napsané, vše na 1 místě, už se v "tom plácat" nebudu!

16.06.2017 Veronika223
SUPER, přesně to jsem čekala! 93 stran za 200Kč, pecka - rady, recepty a foto - KRÁSA!

Přesně podle mých představ, krásně napsáno, rady pro začínající mamky a taťky, kteří se v tom "plácají" :-) DOPORUČUJI

16.06.2017 Jurkovicova
nebrat

za dve stovky bych to uz teda nekoupila.Nebrat!Takove rady jsou na netu zdarma!

16.06.2017 Petra01Klim
cekali jsme od toho vice

Od knizky jsme cekali vic, ze tam budou zajimavejsi rady a typy. Autorka je naprosty laik takze o nejakem kvalitnim cteni nelze mluvit. Hodne rad se neshoduje s doporucenim lekaru a obecne platnymi pravidly ve stravovani. Autorka by mela zajistit lepsi odborny material.

16.06.2017 Tomaskova_M
Publikace pro úplné začátečníky

Autorku sleduji dlouhou dobu na internetu, spravuje skupinu na FB. Její "kniha" by měla nést spíše název SOUBOR RAD A DOPORUČENÍ Z INTERNETU. V knize jsem bohužel nenašla nic nového, originálního a zajímavého, co není jinde popsáno a navíc zadarmo. Paní Maršálková v tomto případě šlápla vedle a měla by se též zaměřit na gramatické chyby, které ubírají "knížce" na kvalitě zpracování. Začátečníci ale ocení jednoduchost a opravdoví laici v ní najdou pár základních doporučení.

15.06.2017 Robertova_Pus
Za hodně peněz málo muziky

Nebrat! Najdou se mnohem lepsi publikace! Zbytecne vyhozene 2 stovky za klasicke rady z internetu. Urcite usetrite, kdyz zavolate mamince nebo babci - dozvite se to same (i lepsi!) a jeste utuzite rodinne vztahy :)

15.06.2017 Eva_Neva
Proč kupovat, když stejné "rady" najdete online zdarma?

Velké zklamání! Čekal jsem přirozeně publikaci bez gramatických chyb a podložené názory. Nejsou. Autorka uvádí, že má zkušenosti, které ale najde každý rozumně smýšlející rodič na internetu zdarma, stačí hledat u správných a věrohodných zdrojů. Její doporučení jsou podložena její osobní zkušeností dětskou lékařkou, ale samotnou autoru jsem nikde nenašel jako odborného tvůrce. Každý chce pro své dítě to nejlepší, rozhodně bych ale v tomto případě zvolil jiná díla pracující s novými poznatky a sledující doporučení odborníků, popřípadě WHO (word healthy organization). Za mě tedy jedna hvězda s odřenýma ušima a zbytečně vyhozené peníze za jednoduché, obyčejné rady a tipy s gramatickými chybami.

Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.