Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 19 372
Rok vydání: 2017
ISBN: 978-80-7504-445-7
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 100,00 Kč

Ruské revoluce 1917

Získáte zdarma také knižní vydání! V Ruských revolucích 1917 především americkýma očima uvidíte revoluce v Rudém srdci Ruska - Petrohradu, jež změnily nejen Rusko. Říjnová revoluce šokovala celý svět. „Deset dnů, které otřásly světem“, tak, jak je viděli a pak skvěle zachytili američtí intelektuálové, výjimeční novináři a spisovatelé, změnilo XX. stol. a působí dodnes. Ideje říjnových dnů 1917 ovlivňují vše podstatné kolem nás dodnes. Představitelé násilí a válek, systému, jemuž přinesli na oltář mamonu 100 milionů lidských životů v plném rozkvětu a to jen v těch dvou Velkých válkách, to vše se pokoušejí obhájci kapitalismu zamlčet. Přicházejí s tirádou klamu o „Rudé revoluci 1917“. Od těchto lží vás uchrání fakta od neobyčejných osobností. Dozvíte se, jak tomu skutečně bylo a co to pro nás stále znamená. Poznáte spisovatele, novináře, filmaře, diplomaty, agenty, skutečné démony i politiky. Knížka vám pomůže pochopit nejvýznamnější události, jež utvářely dějiny a jsou živé i dnes.

Josef Ondrouch

Většinu života jsem strávil v Praze. Učil jsem ekonomii na VŠE, studoval v Kolíně nad Rýnem, Moskvě, Oxfordu, Lipsku, Cambridge, v Berlíně... V době normalizace mě z katedry VŠE vyhodili. Působil jsem v ČST, ale musel jsem i odtamtud. Mohl jsem psát ve Světě v obrazech. Kvůli postiženému synovi jsem odešel do Mariánských Lázní. Publikuji v týdeníku LUK–Literatura,umění,kultura a kde se dá. Věnuji se lit. faktu: Po Světu na pokraji propastí, Výbuchu vrbětické sopky o zbrojařských mafiánech, pohledu na historii se současnou reflexí: Hitler znovu v Chebu, po Rudých revolucích přícházím s Československem zrození, zrady a zániku k jejich výročí a nakonec s Piráty nejen v Mariánských Lázních.
Proč si koupit tuto knihu ?
Zdarma jako bonus vám zašleme i knižní vydání: Na email jondrouch@seznam.cz napište adresu kam knížku zaslat a pro ověření uveďte počet kapitol vámi stažených zakoupených Ruských revolucí 1917. Získáte zadarmo zajímavý, doložený unikátní pohled na Ruské revoluce 1917 prostřednictvím faktů z dokumentů a svědectví exkluzívních osobností té doby především amerických zpravodajů, novinářů, spisovatelů a politiků, ale i agentů a démonů, obchodníků a špionů druhé strany. Ruské revoluce 1917 čelí záplavě klamu, lží a pomluv Říjnové revoluce a jejího hlavního protagonisty V. I. Lenina. Kniha seznamuje čtenáře s řadou faktů, událostí a osobností jež byly a jsou českému čtenáři i diváku zcela anebo aspoň zčásti z různých důvodů záměrně ale třebas i bezdůvodně skryty. Získáte unikátní dílo přinejmenším rovnocenné všemu tomu, co vyšlo v písemné podobě, na obrazovce televizí či knižně ke stému výročí Ruských revolucí 1917.
100,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 1 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.