Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 44 211
Rok vydání: 2019
ISBN: 978-80-7504-524-9
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 69,00 Kč

Never Forgotten

Have you ever felt that you do not live your life? That you do not belong to this life as completely as you should? Maybe you have experienced your past life memories. You can read a lot of information about past lives and reincarnation on the Internet or in books and magazines. You could hear stories on the television from time to time. But is it possible that a person has struggled with something like that for real? That this person has one life already behind him or her? Who would? From where? Lots of questions arise here and wait to be answered. This is the search for one such life. That life does not want to be forgotten. A life that even beyond the reach can bring together a lot of people who have not yet known each other and who suddenly become a part of an incredible story. This is my story…

Nikki J. Goldman

Nikki J. Goldman je členkou klubů Nonfiction Authors Association a International Association of Aspiring Authors, pracuje a žije v Praze v České republice. Píše knihy od útlého dětství, avšak toto je její první publikovaná kniha. Mezi její koníčky kromě psaní patří také zájem o paranormální jevy, psychologii, chov domácích mazlíčků nebo cestování.
Proč si koupit tuto knihu ?
Kniha v anglickém jazyce je určena pro širokou veřejnost všech věkových kategorií, která se zajímá o smysl života nebo reinkarnaci.
69,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.