Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 75 972
Rok vydání: 2019
ISBN: 978-80-7504-553-9
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 50,00 Kč

Mezi indiány, dinosaury a mrakodrapy. 4444 mil putování digitálních nomádů Amerikou.

Dva měsíce snů, které prožívá rodina digitálních nomádů na cestách Amerikou tak, aby viděla co nejvíc: překonává třítisícové výšky s řídkým vzduchem, prožívá Grand Canyon i dobrodužnou cestu chicagským metrem, floridské vesmírné středisko NASA i arizonské kaktusy, teplé moře i sníh, Niagarské vodopády i prezidentské mrakodrapy, stopy a kostry dinosaurů, muzea i slavná místa historie, především však indiánské rezervace v počtu větším než malém. Rodina cestuje, aniž by měla dovolenou: pracuje a učí se na dálku a přitom komunikuje a potkává (ne)obyčejnou Ameriku, jaká je. Protože nemá bezedné kapsy, poskytuje inspiraci a návod pro levné překonávání vzdáleností i přenocování všem, kteří by chtěli totéž, aniž by museli vypnout svůj pracovní, školní a rodinný život.

Karel Machala

Dlouholetý autor, překladatel, polyglot, ekonom, cestovatel. Web: www.karelmachala.cz. Zatím nejúspěšnější kniha: Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu. Další knihy: Kdo jsme a odkud přicházíme - Netušené souvislosti hledání předků. Géniové na prahu nové medicíny. E-knihy v angličtině v sérii 123+ Words from the Proto-World. Tisíce článků v periodickém tisku (hlavní činnost v letech 1990-2010). První e-kniha na bezvydavatele.cz je cestopis: Mezi Indiány, dinosaury a mrakodrapy. 4444 mil putování digitálních nomádů Amerikou.
Proč si koupit tuto knihu ?
Inspirace pro dlouhé cestování s poznáváním Ameriky. Čtenářům, které zajímá, jak to udělat, aby přitom šlo i pracovat, učit se s dětmi a současně nepřijít o úspory. Dva měsíce rodiny digitálních nomádů na cestě přes Irsko a severovýchod USA nejprve na únorovou Floridu s teplým mořem, kmenem Seminolů i vesmírným střediskem NASA, dále přelet do Phoenixu a postupná jízda od jihu k severu přes Skalisté hory od Arizony a Nového Mexika přes mnohé indiánské rezervace a dinosauří lokality až do Montany (bitva u Little Bighornu, rezervace Vran) a zpět do Colorada, odlet do Chicaga a dále do Kanady, průjezd přes další indiánskou rezervaci k Niagarským vodopádům, Torontem a Montrealem a zpět domů přes Island. Cesta plná poznání i dobrodružství, kde nechybí ani dramatické okamžiky při policejní kontrole v Arizoně a přísné pohledy letištní bezpečnosti kvůli převážení zbraně na Islandu.
50,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.