Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 17 010
Rok vydání: 2021
ISBN: 978-80-7504-601-7
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 100,00 Kč

Jednoduchá kniha o vitaminu C

Kniha pojednává o tom, jak je vitamin C důležitý pro náš organizmus. Věnuje se tématu, kde a proč se vitaminy očerňují. Selským rozumem se dívá na téma farmacie a těla.

Jaroslav Kafka

Jmenuji se Jaroslav Kafka. Už od mala jsem se zabýval psaním. Ve škole jsem vydával zábavný časopis, který pobavil mnoho mých spolužáků. Psaní je moje vášeň a zatím jsem napsal jen pár povídek a knih o různých tématech. Tyto povídky a knihy zaujali pár mých známých a to mne povzbudilo vydat knihu. Rád svoje myšlenky prezentuji, aby z nich mohl mít užitek, co největší počet lidí. Své knihy zaměřuji na použití v životě a na inspiraci. Budu rád, když si přečtete tuto knihu a bude vám k užitku a pomůže vám v životě. Svoje knihy jsme zatím nikde nepublikoval a rozesílal jsem je zdarma svým kamarádům. Teď je na čase dostat je k široké veřejnosti.
Proč si koupit tuto knihu ?
Za pár desítek korun můžete získat něco, co vám ovlivní zdraví. Díky tomu můžete prožívat svůj život naplno.
100,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Léčebný kód Švajcrová Jaroslava Počet slov: 856 37,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Sexuální úchylky, deviace a aberace Zehl Alois Počet slov: 4.878 40,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Koule u nohy Bujok Petr Počet slov: 3.392 20,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.