Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 2 727
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-87848-54-8
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 35,00 Kč

Ríša, skřet a modrá knížka

Příběh o líném mladém muži, který nechtěl jít na vojnu a o jeho podivuhodném příteli, skřetovi Masexovi, který miloval pozemské ženy, ale nade vše karbenátky. Je to relaxační ujetina, psaná pro pobavení a dobrou pohodu.

Vasil Roman

Vasil Roman se narodil 23. září roku 1955 v Československu, v obci Ulič. V dětství pásl krávy a pomáhal rodičům drobným zemědělcům s prácemi na poli. Po skončení ZDŠ se vyučil soustružníkem. Jelikož nebyl spokojený s výdělkem, odešel za práci na Karvinsko kde žije a pracuje dodnes. Literárně tvořit začal v roce 1996.
Bibliografie: Tři sbírky povídek Kreace, troufalého nádeníka. Bubáci troufalého nádeníka. Hříšníci troufalého nádeníka. Pak román Antropomorfista aneb Rozervaná duše podepsaný pseudonýmem. A později samostatné povídky: Mrtvola sem, mrtvola tam. Služebník dr. Kreuze. Ďábel a vidlák. Krvavá řež na Točně a mnoho dalších.
Publikoval také v lit. časopisech a v Českém rozhlase.
Proč si koupit tuto knihu ?
Doporučuji koupit tuhle knihu všem, kteří potřebují zlepšít náladu. Autor říká: když jsem si potřeboval odpočinout kliknul jsem na Ríšu a jal se konstruovat děj. Povídka byla snad stokrát přepisovaná a snad stokrát zalitá slzami smíchu než jsem si konečně řekl, hotovo. I nyní, když mám blbou náladu, otevřu si Ríšu a jdu se chechtat. Tolik autor. Fantasy příběh o lenosti a hlouposti a prapodivném přátelství mezi mladíkem a lenivým skřetem lze doporučit všem milovníkům černého humoru.
35,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Urban Games Jurasek A. T. Počet slov: 62.436 89,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Brianova cesta Lipšanský Jan Počet slov: 47.743 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Žezlo Chaosu Benča Martin Počet slov: 68.328 50,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.