Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 1 785
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-87848-17-2
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 35,00 Kč

Geniální sociální...

Satirická záležitost o nestandarním způsobu vyplacení sociálních dávek. Tak nějak to bude už za pár let v Česku. Na to můžete vzít jed! Há, Há!

Vasil Roman

Vasil Roman se narodil 23. září roku 1955 v Československu, v obci Ulič. V dětství pásl krávy a pomáhal rodičům drobným zemědělcům s prácemi na poli. Po skončení ZDŠ se vyučil soustružníkem. Jelikož nebyl spokojený s výdělkem, odešel za práci na Karvinsko kde žije a pracuje dodnes. Literárně tvořit začal v roce 1996.
Bibliografie: Tři sbírky povídek Kreace, troufalého nádeníka. Bubáci troufalého nádeníka. Hříšníci troufalého nádeníka. Pak román Antropomorfista aneb Rozervaná duše podepsaný pseudonýmem. A později samostatné povídky: Mrtvola sem, mrtvola tam. Služebník dr. Kreuze. Ďábel a vidlák. Krvavá řež na Točně a mnoho dalších.
Publikoval také v lit. časopisech a v Českém rozhlase.
Proč si koupit tuto knihu ?
Již před mnohá lety, kdy vznikala táto kniha, autor tušil, že se něco tak obludného jako dnešní exekuce stane skutečnosti. Humornou formou poukazuje na problematiku bydlení, na problematiku machinací s nemovitostmi a na sociální potíže s tím souvísející. Knihu bych si koupil už jen kvůli opravdovému, inteligentnímu humoru, který z knihy trýská jako z gezíru. Už jen věta "A ty si myslíš, že se nenajde nějaký chytrolín, který tě připraví o dům zvelebovaný tvou mizernou familii po celé genarace?", o lecčems vypovídá.Knihu doporučují i těm, kteří mají mastná konta, neboť nikdy neví minuty,kdy i oni mohou skončit podobně jako "hrdinové" knihy.
35,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.