Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 5 027
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-7504-010-7
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 47,00 Kč

Seznamte se s mou sestrou.

Vydáno na počest 10. výročí Facebooku. K dnešnímu dni, tedy 4.2. 2014 jej užívá 4,2 mil. Čechů a 1,1 miliardy lidí na celém světě. Většina občanů uvádí, že jej používá pouze jako zdroj informací. A že získali takovou zkušenost, že někteří z nás jej mají místo mozku !
A "Potrefená husa" zakejhala!
I můj Facebook takto působí !
Ale já jím sleduji jiné cíle, než většina !
Založila jsem jej pro svoji sestru, protože bych byla ráda, aby si uvědomila, že její myšlenky a chování jsou pro ni škodlivé a abych jí vysvětlila, že není potřeba se stavět do role oběti, i kdyby ji samou k takovému postoji sváděl její silně vyvinutý smysl pro povinnost, jak s oblibou zdůrazňuje. Nebo snad strach ze samoty? Nebo snad ta „opičí“ mateřská láska?!
Tuto pravdu většina českých žen nechápe, dělají, co si myslí, že mají dělat, třeba pro svůj smysl odpovědnosti a nechápou, že ve skutečnosti nic nedávají, protože ani nemohou. Dávají z povinnosti, tedy neradostně a jejich bytost trpí.

Jaroslava Švajcrová

Narodila jsem se v Plzni. Až do maturity jsem žila v Karlových Varech. Vystudovala jsem Stavební fakultu na ČVUT v Praze. Obor vodního hospodářství. Později si udělala postgraduál na fakultě Soudního inženýrství v oboru oceňování staveb. Do r. 1990 jsem pracovala ve funkci vedoucího výroby ve vodárně v Podolí. Po té jsem učila odborné předměty na SOU Konstruktivy. Oceňovala nemovitosti pro realitní společnost, podnikala v oboru staveb, pracovala u rakouského stavebníka jako projektantka v Autocadu a po té rozpočtovala stavební práce u malé soukromé firmy na Jižním Městě, abych měla blíže ke stárnoucím rodičům. Nyní se zabývám osobním rozvojem a proto mé autorství.
Proč si koupit tuto knihu ?
Protože náš svět nám potvrzuje naši pravdu se silou a pravdivostí zrcadla, vždy kdykoliv si myslíš, že svoji pravdu máš, tak ji máš !!! Tvůj svět je ozvěnou tvých myšlenek, slov, pocitů a činů. Je jako ozvěna tebe samé. Proto ti tvé názory potvrzuje se silou a pravdivostí zrcadla. Vždycky máš proto pravdu ! Tak si tvoříme každý svůj svět. I já mám svůj. Vypadá to, že každý žijeme v jiném. V průběhu dvou posledních let jsem postupně umísťovala na Facebook své články o tom, co by mělo moji sestru osvobodit z jejích nemocných myšlenek, které utvářejí (doslova zaviňují) její nelehký život oběti. Kdykoliv se mi svěřila se svou další životní situací, vždy jsem věděla, proč to žije a jak by měla přemýšlet jinak, nově, aby se do těchto stresových situací nedostávala. Protože v takové, či podobné situaci je mnoho dnešních žen, přála bych si, aby se tato kniha stala jejich osobním rozvojem. Jediné čím se my lidé od sebe lišíme, je jen míra našeho osobního poznání. Ženy, vzdělávejme se, aby naše
47,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.