Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 1 378
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-7504-022-0
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 100,00 Kč

Láska hřeje i bolí

Vějíř veršů o radosti, euforii, vášni, zklamání, bolesti a jiných pocitech, které pramení z tohoto nejkrásnějšího lidského citu, kterým je láska. Přiložené harmonizační obrázky vám pomohou velmi zmírnit nebo odstranit raněná srdce nebo, pokud zrovna prožíváte radostné období, podpoří vaši pohodu.

Marie Magdaléna

Láska
prochází celým mým životem a to ve všech podobách. Posledních dvacet let se věnuji duchovnímu a osobnímu rozvoji, a tak zcela přirozenou cestou vznikla i tato kniha. Verše vás zavedou do zákoutí duše a harmonizační obrázky vytvořené pomocí automatické kresby nabídnou pomocnou ruku pro zahojení bolístek nebo jen pro radost. Více už nabídne vějíř sám.
Proč si koupit tuto knihu ?
Vějíř veršů vás jedinečným způsobem vtáhne do autentického prožitku radosti i bolesti s láskou a harmonizační obrázky z automatické kresby pomohou při léčbě raněného srdce nebo jen podpoří vaši radost a pohodu.
100,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image V letech bezčasí Řezanka Marek Počet slov: 4.648 85,00 Kč Ukázka z knihy   Book image čepobití nebytí Chmelař Dittmar Počet slov: 10.019 90,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Doteky Šindlerová /Sidy/ Jindřiška Počet slov: 2.956 60,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.