Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Autor: Lyrian Reg
Počet slov: 57 353
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-7504-105-0
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 30,00 Kč

Aut vincere aut mori

Mladý veterinář Harrison má čerstvě po promoci. Těší se na klidný a spokojený život, když tu se mu ozve profesor z vysoké školy s nabídkou práce, která se prostě neodmítá. Harrison se tak stává ošetřovatelem v přísně tajné Kingstonské podzemní zoologické zahradě, která na první pohled působí jako ráj.
Tento dojem je však mylný. Zvířata jsou krajně podivná, personál odtažitý, a i kamenná socha má víc citu než ředitel. Hrdina postupně odhaluje smrtící síť intrik a manipulací, ale také získává přátele. Ve chvíli, kdy jeho profesor, který měl být ředitelovým dobrým známým, za záhadných okolností zmizí, Harrisonovi dojde, že je jen otázkou času, než bude také odstraněn. Začíná zoufalý závod, kde trestem za prohru je smrt...

Budou následovat další 2 díly - Nomen omen a Inter arma silent musae

Reg Lyrian

Pod pseudonymem Reg Lyrian se skrývá začínající autor science fantasy. Tato kniha je jeho prvním větším literárním počinem.
Narodil se 9. 8. 1996 v Ostravě, v současné době žije v Třinci, kde stu-duje na gymnáziu. Kromě psaní je také milovníkem výtvarného umění. Do budoucna plánuje kromě jiného – dokončení trilogie, několik dalších románových sérií – studium práv.
Své dotazy a připomínky můžete posílat na e-mail reg.lyrian@seznam.cz.
Proč si koupit tuto knihu ?
Inovace žánru fantasy, neobvyklý námět, domácí autor
30,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Urban Games Jurasek A. T. Počet slov: 62.436 89,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Brianova cesta Lipšanský Jan Počet slov: 47.743 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Žezlo Chaosu Benča Martin Počet slov: 68.328 50,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.