Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Autor: H. K. K.
Počet slov: 31 394
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-7504-171-5
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 50,00 Kč

Dráček Faradáček

Knížka Dráček Faradáček vypráví dobrodružství jednoho pubertálního a velice dobrosrdečného dráčka, který bydlí ve sluji uprostřed lesa. Ztratil oba dračí rodiče. Asi šedesát sedm dračích stop od domova vyplakal rybníček plný dračích slz. Když se to doslechla lesní zvířátka, začala za ním chodit a Faradáček si získával zpět ztracenou radost.
Před jeho krásně zařízenou slují roste Vendelínka, mluvící muchomůrka. Dráček často chodí k Slzičkovému rybníku poslouchat koncerty žabího orchestru. Jednou tam narazí i na vílu z rákosí, jindy zachraňuje hamižné orly, nebo se objeví čaroděj Prusička, který dokáže vrátit život jeho rodičům. Bohužel jeho kouzlo zatím není tak dokonalé tak se mu to povede na pouhých dvacet čtyři hodin. Dračí rodina spolu stráví překrásné okamžiky. A Faradáček přitom mamince slíbí, že se vydá za strýčkem do Zelenosněžných hor, jejich jedinou rodinou (ostrohřbetí draci jsou velice vzácní). Dráčkův život mu provází nesčetná dobrodružství a z každého vyplývá poučení.

K. K. H.

Autorka, která psaní miluje celým svým srdcem.
Proč si koupit tuto knihu ?
Každý, kdo rád stráví chvilku v pohádkovém světě, může přijít právě sem. Brána do pohádky je blízko, stačí do ní jen vstoupit.
50,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.