Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 48 405
Rok vydání: 2015
ISBN: 978-80-7504-288-0
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 140,00 Kč

Výbuch vrbětické sopky

Na příběhu čs. a zbrojařů USA podává autor svědectví o obchodu se zbraněmi probíhajícím v utajení až tak, že po letech od výbuchů munice ve Vrběticích o tom nic nevíme; Se šetřením na místě se začalo až v roce 2016. Přitom se už na následky výbuchů vydalo více než 3 miliardy Kč. Zřejmě na zamezení „nebezpečí", které zde hrozí pouze proto, že bych chtěl manipulovat s důkazy a zahladit je.“ Jak se věcně vyjádřil gen. Pavel při návštěvě vojáků už na Štědrý večer 2014, hned ma to byl povýšen-odvelen do Bruselu! Nasazení policisté jsou tam dodnes; i na další několikeré Vánoce. Na příběhu zbrojařů, zčásti osobních prožitků autora, dává kniha čtenáři nahlédnout do praxe obchodníků se smrtícím zbožím, které se dostává zahaleno tajemstvím do oblastí nejdramatičtějších konfliktů a válek. Jak skončil americký příběh u soudu a jak se vytrácí ten čs. použitelný snad jen k obstrukční likvidaci jednání parlamentu Kalouskem, o tom v dramatických příbězích pojednává "Výbuch vrbětické sopky".

Josef Ondrouch

Většinu života jsem strávil v Praze. Učil jsem ekonomii na VŠE, studoval v Kolíně nad Rýnem, Moskvě, Oxfordu, Lipsku, Cambridge, v Berlíně... V době normalizace mě z katedry VŠE vyhodili. Působil jsem v ČST, ale musel jsem i odtamtud. Mohl jsem psát ve Světě v obrazech. Kvůli postiženému synovi jsem odešel do Mariánských Lázní. Publikuji v týdeníku LUK–Literatura,umění,kultura a kde se dá. Věnuji se lit. faktu: Po Světu na pokraji propastí, Výbuchu vrbětické sopky o zbrojařských mafiánech, pohledu na historii se současnou reflexí: Hitler znovu v Chebu, po Rudých revolucích přícházím s Československem zrození, zrady a zániku k jejich výročí a nakonec s Piráty nejen v Mariánských Lázních.
Proč si koupit tuto knihu ?
Poutavé čtení o výbuších ve Vrběticích o tom, na co se vyhodilo více než 3 milirdy našich korun, aby se uskutečnilo nejrozsáhlejší nasazení naší armády a policie ve službách zbrojařům, a pak se v procesu utajení ale vůbec nezjistilo, proč a na co se vydávají miliardy bez veřejné kontroly. To bude v době ohrožení válkami a uprchlickou invazí valící se do Evropy zajímat každého. Pochopíte, proč jde poslušně raději do kriminálu i Dalík; Z respektu před mocnou mafií ovládající miliardový kšeft. Stačilo poukázat na toto pozadí vrbětického výbuchu a i generál Petr Pavel byl okamžitě povýšen - odvelen do Bruselu, odkud to toho mafii už nemůže mluvit tak, jako když byl doma. Kolik to budfe ještě stát milird, životů a zničených lidských osudů? Blíže k tomu autor z vlatních zkušeností v knize. Určitě si počtete! Napišre, co si o tom myslíte: jondrouch@seznam.cz.
140,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 2 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Špinavá hra Štěpánek Petr Počet slov: 57.736 49,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Velká loupež aneb bourání státu Nevařil František Počet slov: 44.782 89,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Válka o Novu Štěpánek Petr Počet slov: 78.730 59,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.