Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 34 164
Rok vydání: 2020
ISBN: 978-80-7504-597-3
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 300,00 Kč

Magie a rituály 2021

Kniha obsahuje soupis rituálů, které jsme společně s ostatními nadšenci společně vykonávali během posledních třiceti let. Byly to rituály na zdraví, na krásu, na kondici, fyzickou sílu, na partnerství, na vztahy a na lásku a samozřejmě i na práci, podnikání, zisk, peníze a celkový prospěch. Většina lidí mé životní osudy zná a pomocí této knihy má každý možnost vyzkoušet ty samé rituály, kterým jsem se věnoval po většinu svého života. Jak a nakolik jsou účinné, to si už musí udělat každý obrázek sám pro sebe. Celý svůj život jsem věnovat rituálům, výkladu tarotových karet, astrologii, cvičení, meditacím a partnerskému poradenství. Pokud si bude kdokoli chtít cokoli z mé praxe vyzkoušet, je to naprosto jednoduché, nepotřebujete k tomu žádnou speciální výbavu ani žádné zvláštní schopnosti či nadschopnosti. Je knížka sepsaná pro normální, průměrné čtenáře, kteří se nebojí trochu si zaexperimentovat.

Raven Argoni

Narodil se roku 1948 na Moravě, potom se stěhoval s rodinou (otec byl voják z povolání) do Ústí nad Orlicí, Lanškrouna, Brna, Pardubic, Rakovníka a do Prahy. Absolvoval střední školu a nastoupil na Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze, potom pracoval pro Krátký film Praha, emigroval do Německa a v roce 1990 se vrátil do Prahy, kde žije dodnes. Spolupracoval s různými redakcemi, Astro, Super, Blesk, vydal knihy Magie života, Magie sexu, Kniha času, Věčný příběh, Astrální magie a několik desítek menších publikací. Náměty jsou většinou z oblasti tajemna a esoteriky, astrologie a výkladu tarotových karet.
Proč si koupit tuto knihu ?
Pro mnoho čtenářů se může tato kniha stát podnětem k tomu, že se pokusí zlepšit svůj život, popřípadě si mohou vyzkoušet nové, netušené způsoby jak na sobě začít pracovat pomocí magie, rituálů a meditací.
300,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.