Publikujte knihu – ihned a zdarma
592 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 7 711
Rok vydání: 2023
ISBN: 978-80-7504-656-7
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 199,00 Kč

První setkání s Neurografikou

Neurografika je kouzelná hůlka, kterou potřebuje každý psycholog, kouč, obchodník či vědomě žijící člověk k rychlému řešení problémů. Neurografika, jako věrný intimní přítel, podpoří každou ženu i muže v jejich citech a touhách. Neurografika ztělesňuje naši instinktivní touhu porozumět sami sobě, vyjádřit své emoce a myšlenky od prvních kroků její aplikace. Metoda si již získala srdce z celého světa. Kniha představuje tuto mladou metodu a její principy. Kresbou měníme sebe i svět. Kreslit je snadné.

Natalie Sabirova

Instruktor NeuroGrafiky, Analytický a Existenční kouč.
Numerický psychoanalytik. Wu xíng 5 elementů.
Labyrintový trenér, Instruktor Tai Chi Qigong.
Člen kreativní unie profesionálních umělců (TSPH NeuroGraphics).
Komunikace: ruština, angličtina, čeština.
Autor knih o numerologii, neurografice, čakrovém systému pro mentálně-emocionální nastavení.
Proč si koupit tuto knihu ?
Neurografika je dostupná každému a kdykoliv, stačí si vzít papír a tužku. Nemusíte umět kreslit, jednoduché hotové postupy vás dovedou k řešení, které hledáte. Pomocí neurografiky můžete během hodiny změnit své pocity na šťastnější, ukázat sílu, najít smysl a uspokojení, vstoupit do vědomí sami se sebou, odstranit konflikty a omezení ze života. Jedná se o efektivní způsob řízení života. Nejste závislí na nikom a ničem, abyste jste byli šťastní. Přesvědčte se sami, co dokáže Neurografika.
199,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Naučte se kreslit (už) za 14 dní Nemec Jakub Počet slov: 8.758 70,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Kniha sentencí o umění Kadubec Jan Počet slov: 100.944 70,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Postavy a světy Kříž Jaroslav Počet slov: 49.791 49,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.