Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 17 351
Rok vydání: 2017
ISBN: 978-80-7504-375-7
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 59,00 Kč

13 intimních povídek

Třináct žen prožívá své příběhy. Odehrávají se v kulisách kavárny, na pláži u moře nebo v letadle. Povídky o intimních prožitcích přinášejí náhled do ženské duše, v níž svůj život žije tajný svět, o němž ne vždy rády mluvíme.

...

Každodenním kulisám vtiskávají oduševnělost naše niterní pocity, prožitky a záchvěvy. Odehrávají se v kavárně nad šálkem horké čokolády, na kopci při západu slunce, na chodníku pokrytém popraškem sněhu, u řeky zahalené do mlhy, v ložnici hotelového pokoje nebo v metru.

V našem vnitřním světě vedle sebe žijou láska, nevěra, touha, žárlivost, zrození, smrt, bolest, radost, odvaha, strach, odhodlání, zoufalství a vítězství nad sebou samými.

Tak fascinující je život.

Jana Poncarová

Jana Poncarová je copywriterka, novinářka a bloggerka.
V roce 2016 publikovala svoji prvotinu, novelu Všechny vlčice nerodí, a knihu pro děti Rukovět malého zahradníka. Více o autorce najdete na www.janaponcarova.cz.
Proč si koupit tuto knihu ?
Intimní povídky se odehrávají v nitru žen. Jsou to příběhy, které každá z nás dobře zná. Jen o nich nerady mluvíme nahlas. Povídky si ráda přečtete v kavárně, cestou ve vlaku nebo doma pohodlně usazená v křesle. Jsou to povídky o hledání sama sebe, o smrti, o lásce, stárnutí, zamilovanosti, překonávání strachu, o nevěře a pokušení.
59,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.