Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 125 854
Rok vydání: 2018
ISBN: 978-80-7504-487-7
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 50,00 Kč

Každý z jiného světa I. díl

Mladá dívka Míša,které ale nikdo jinak neřekne než Mija,se se svou kamarádkou Janou večer rozhodne, že si zajdou na večeři. Před restaurací do Miji ale vrazí do Miji cizí muž, který s ní začne flirtovat. Večer ale pro ně nekončí dobře. Mija,smířená s tím, že už muže nikdy neuvidí, odchází z restaurace. Ovšem čeká ji velké překvapení. Když pozdě večer najde podivný inzerát, kde inzerce shání pro svou babičku společnici. Inzerce není nikdo jiný, než onen muž z restaurace, který se jí představí jako Jaroslav.Mija se do něho bláznivě zamiluje, jako on do ní. Dívka svým rozhodnutím, přijmout nabízenou práci vstupuje do světa lásky,nepoznané vášně,intrik ale také nebezpečí,které představuje Jaroslavův strýc Alexandr Rafalo.Mijina cesta ke štěstí je ovšem zatím dlouhá a plná nástrah a tajemství.Nástrahy a překvapení, ale čekají i na její kamarádku Janu.Také Jana pozná svou životní lásku a to Rafalova syna Pavla. Jak se dívky vypořádají s nebezpečím, které je na cestě ke štěstí čekají?

Michaela Garaiová

Psaní příběhů mě baví už od dětských let.Již na základní škole,jsem vždy byla nadšením bez sebe, když jsme měli psát sloh-vypravování.Už od mala jsem se doslova vyžívala ve fantazírování a psaní příběhů.Nikdy mě ovšem nenapadlo,to vše vydat.Až nyní v 29 letech,když jsem se rozhodla napsat svůj první román,jsem sebrala veškerou odvahu a rozhodla jsem se,s vámi o první díl zde podělit.
Proč si koupit tuto knihu ?
Tento román je určen všem milovníkům jak romantiky a bouřlivých scén, ale také milovníkům vrahových šílenců, kteří si jdou pro svůj cíl "přes mrtvoly" - Na "Alíka" Rafala je "OPRAVDU" spolech..
V prvním díle mého románu, si myslím, že si každý čtenář najde to své. Kniha nabízí vzrušující chvíle lásky, vášně, ale také dlouholetá tajemství, která se pomalu dostávají na povrch. Ovšem, tajemství a lásku, nebudou zkoumat, jen Mija s Jaroslavem. V domě je více lidí, prahnoucích po pravé lásce...
Krom lásky a "milostných sladkostí",také nabízím "mls" pro milovníky detektivek, vražd a psychopatů.
To Vám milerád, nabídne sériový vrah Alexandr Rafalo, "s veškerou parádou", která k vraždám patří...
Zkrátka - Je tu toho dost, pro všechny ;-)
50,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.