Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 117 774
Rok vydání: 2019
ISBN: 978-80-7504-531-7
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 79,00 Kč

Paragraf Zrcadlo aneb Pohádka o sexu na „Štěstí“ Korespondenční příběh nejen o hledání životního partnera

Korespondenční příběh nejen o hledání životního partnera
Paragraf Zrcadlo aneb Pohádka o sexu na „Štěstí“
Renaty Hanušové vypráví o tom, že autorka zůstala před několika lety na světě sama, bez jediného blízkého příbuzného, který by mohl pociťovat povinnost alespoň zájmu, co prožívá.

Po vzoru kamaráda s velkým množstvím zkušeností si začala cíleně hledat
spřízněnou duši prostřednictvím internetu.

Jako novinářka si uskutečněné rozhovory a zážitky po určité době zaznamenávala. Kniha nabízí k nahlédnutí, co vše může osud předestřít.

Původně asi jen zábavná hra dvou nerozlučných profesních kolegů a kamarádů se přes až tajemné a rébusovité zápletky na počátku vyvine v inspirující a přínosné přátelství, které psychicky pomáhá přenést se přes oznámení o ukončení téměř dvacetiletého pracovního poměru i razanci, s jakou bylo uskutečněno.

Renata Hanušová

Renata Hanušová, ročník 1961, se narodila ve slezské Opavě.
V letech 1981–1986 absolvovala studium Germanistiky na Humboldtově univerzitě v Berlíně.
1990-2009 byla pražskou zástupkyní Německého Zpravodajského Magazínu DER SPIEGEL. Pohledem tohoto média 19 let sledovala a spolukomentovala společenskopolitický vývoj v České republice a na Slovensku.
Publikovala či publikuje také v německém deníku Süddeutsche Zeitung, rozhlasové stanici Westdeutscher Rundfunk, Radiojournal, Radio BBC, Prager Zeitung, Prager Volkszeitung, Landeszeitung, ČR6, LISTY, Lidové Noviny, Britské listy, Parlamentní listy, časopis Svět objevů, Waldviertelakademie a dalších médiích.
Proč si koupit tuto knihu ?
Titul Paragraf Zrcadlo aneb Pohádka o sexu na „Štěstí“ novinářky Renaty Hanušové je parafrází románu amerického spisovatele Josepha Hellera Hlava XXII. Jako drsná ale i úsměvná autentická výpověď o chodu a stavu ne pouze osobního světa od padesátých let minulého do konce první dekády současného století je stejně tak plná absurdit, satiry a černého humoru.

Předložený korespondenční příběh nabízí k nahlédnutí, co vše může osud předestřít nejen při hledání nového partnera prostřednictvím seznamovacích servrů.

Ve vybraných zachycených humorných a vtipných konverzacích vypráví autorka protějškům a kandidátům možného budoucího vztahu o svém životě, díky běhu dějin
pohnutém a bohatém na pestré i tragické prožitky.

Osobní život se prolíná s epizodami příběhu seznamování ve virtuálním prostoru plném neomezených a netušených možností libovolně kombinovatelných se skutečností, kterou navíc mohou ovlivňovat, formovat a doplňovat.

79,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.