Publikujte knihu – ihned a zdarma
592 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 8 593
Rok vydání: 2023
ISBN: 978-80-7504-655-0
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 60,00 Kč

Slečna Kareninová a jiné povídky

Jedná se o několik povídek pro zlepšení nálady. Raději píši v humorném tónu a nadhledu, protože si myslím, že hororů máme v životě dost. Povídky pojednávají o mezilidských vztazích, kamarádství, nezřízené lásce k domácím mazlíčkům, manželství, partnerství, lehce i o alkoholu...Možná to vypadá, že si dělám z lidí občas trochu legraci, ale nemyslím to špatně a všechny náměty jsou vypozorované ze života. V některých si dělám legraci i sama ze sebe, protože člověk by se neměl brát moc vážně a život ostatně také ne. Pokud se chce chcete zasmát a v něčem třeba i trošičku poznat, tak si knížku přečtěte a napište prosím komentář. Za každý názor budu opravdu vděčná.

Jana Novotná

Dobrý den, jmenuji se Jana Novotná, narodila jsem se a bydlím v Brně. I když mám vystudovanou strojní fakultu na VUT, kde jsem i po státnicích několik let učila, víc než k technice mě to vždycky táhlo k psaní a malování. Už jako dítě jsem psala pohádky pro svoji mladší sestru, která má ohmataný sešit "pohádky pro Martinku" dodnes schovaný. Na střední škole jsem začala občas posílat svoje povídky a kreslené vtipy do různých časopisů. Později jsem vymýšlela pohádky a říkanky pro svého syna. Psaní byl relax a pomoc v horších životních obdobích. Protože jsem prý rozená optimistka, tak jsem se prostě vždycky ze špatné nálady vypsala, případně něco namalovala. Doufám, že moje dílka čtenáře potěší.
Proč si koupit tuto knihu ?
V knize jsem poskládala povídky, které by měly čtenáři zvednout náladu a pobavit ho, v ideálním případě ho rozesmát. Upřímně doufám, že se to podaří, protože smích prodlužuje život. Pokud se chce chcete zasmát a v něčem třeba i trošičku poznat, tak si knížku přečtěte a napište prosím komentář. Za každý názor budu opravdu vděčná.
60,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.