Publikujte knihu – ihned a zdarma
592 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Autor: Light Mac
Počet slov: 14 431
ISBN: 978-80-7504-660-4
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 199,00 Kč

Moc vědomí

Představte si chvíli, kdy se váš svět zastaví. Ne kvůli okolnostem, ale protože vaše tělo a mysl jednoduše řeknou: „Dost.“ To se mi stalo. Já, člověk, který si vždycky myslel, že je nezastavitelný, jsem se probudil v realitě, kde největším mým úspěchem bylo volně dýchat.
Dva roky z mého života pak byly věnovány regeneraci. Nebylo to jen o fyzickém uzdravení, ale spíše o cestě k uvědomění, jak si obnovit harmonii mezi tělem a duší. A věřte mi, cesta to byla náročná.
Víte, že každý z nás drží v rukou klíč k neuvěřitelné transformaci? Není to klíč, který byste našli ve svazku na kuchyňském stole nebo zapomenutý v zámku starého sklepa. Je to klíč, který máme všichni uvnitř a mnozí z nás ani netuší, jakou moc skrývá. Mluvím o síle naší mysli.
Jak můžete začít tuto sílu používat?
Každá z metod, která je v této knize představena mi pomohla v některém z aspektů mého života. Mám je vyzkoušené a mohu je jen doporučit. A je jen na vás, kterou si vyberete, zda všechny, nebo jen některou.

Mac Light

Autor má za sebou více jak 14 let práce pro přední lobbistickou organizaci v ČR. V rámci této praxe získal mnoho zkušeností s psychologií vyjednávání, práce s lidmi, komunikaci a psychologii osobnosti. Několik posledních let se intenzívně věnuje léčitelství, hledání Geopatogenních zón a provozuje poradnu Kineziologie One Brain. Protože je autor hypersenzitivní osoba, velmi často píše o věcech s tím souvisejících a většina jeho klientů spadá do této kategorie. Většinu aspektů, o kterých píše ve svých publikacích prožil on sám, nebo některý z jeho klientů.
Proč si koupit tuto knihu ?
Jmenuji se Mac Light a moje cesta k pochopení mysli a podvědomí nebyla snadná. Můj životní příběh není ojedinělý, ale je to příběh o hledání, pádu a znovuobjevení síly vlastního vědomí.
V této knize jsem vám představil myšlenky a metody, které mi daly sílu a pomohly, abych se znovu postavil na nohy a dali mi sílu.
Prošel jsem si osobní peklem, zdravotními problémy a náročnými životními situacemi, které mi ukázaly, že život je o mnohem víc než jen o honbě za úspěchem a materiálním bohatstvím.
Pomáhám lidem probudit se k životu, učím je, jak mohou ovlivnit své myšlenky a emoce, a jak se mohou harmonicky spojit s vlastním já. Protože když se naučíte naslouchat své vnitřní moudrosti, vše se začne měnit.
Každý z nás má v sobě sílu změnit svůj život. Nemusíte být obětí okolností, nemusíte zůstat uvězněni v pasti negativních myšlenek a strachu. Můžete se rozhodnout žít plně, s pocitem radosti a spokojenosti každý den.
199,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Léčebný kód Švajcrová Jaroslava Počet slov: 856 37,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Sexuální úchylky, deviace a aberace Zehl Alois Počet slov: 4.878 40,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Koule u nohy Bujok Petr Počet slov: 3.392 20,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.