Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 3 661
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-87848-59-3
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 20,00 Kč

Dennis Smrdidech na závodech

Scooby Doo, Goro, Rex, Lassie, legendární psi. Ale tohle je Dennis. Dennis Smrdidech, který svými příhodami baví spoustu let. Nyní je ve věku, kdy má všechny příbuzné uložené v mobilu pod F jako fosílie. Přesto se zúčastnil psích závodů. Je možné v rovném tunelu zahnout doleva? Je možné podlézt svislou tyč? A má vůbec nějakou šanci na agility, psích závodech, proti šampiónům, mladým a dokonale vycvičeným psí senior, hluchoslepý, s poruchami rovnováhy, bez orientace a s narkolepsií? To vše se dozvíte v této e-knize. Pocta všem starým psům.

M. M. Cabicar

Narodil se jako docela malé dítě. Když se tak stalo, byl z té změny natolik překvapený, že téměř rok neřekl ani slovo. A vypadaly mu všechny vlasy.
Proč si koupit tuto knihu ?
Nápad přihlásit našeho psa Dennise na psí závody byl jednoduše brilantní! Přihlásit se mohl jakýkoli pes. I Dennis. Abyste rozuměli, Dennis není žádný obyčejný pes. Je to superpes.
“Jak se jmenuje?” - zeptala se pořadatelka.
“Dennis.” - odpověděla Káťa a vrazila mi loket do břicha, až mi došla od žaludku čumkarta, že se přestěhoval na periferii, někam mezi lopatky a to jen protože jsem tiše přidal i příjmení “Smrdidech”.
“Kolik je vašemu pejskovi?” - pokračovala pořadatelka.
“Bude mu 18.”
Další rána a také játra odjela na dovolenou za starým kamarádem žaludkem, ačkoli jsem pouze přepočítal psí na lidský věk a řekl: „Jako Velkému třesku, jsou ze stejného vrhu.“ Je to jediný pes na světě, který je zapsán na seznamu památek UNESCO.
20,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.