Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 59 179
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-87848-72-2
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 68,00 Kč

Terciáni

Americký spisovatel Dan Brown přiblížil světu ve svých románech několik tajných organizací jako například bratrstvo Iluminátů. V tomto současném českém thrilleru se pohybují agenti jiné tajné organizace: Terciáni. Za jejich tajemstvím se vypravuje známá dvojice z jiného příběhu James a Meg. Oba zároveň odhalují tajemství Megina rodu. Po stopách Terciánů pátrají též nebezpečné bandy a zvláště bezskrupulózní vrah, který chce terciánský poklad získat výhradně pro sebe. Ústřední dvojice je těmito živly neustále ohrožována. Nakonec, jak bývá v thrilleru zvykem, poslední boj je osobní a odehraje se mezi hlavním hrdinou a nejzarytějším padouchem.
Místem děje je celá Česká republika především Morava a tajemství Terciánů je postupně odhalováno.

Jiří M. Skuhra

Prošel jsem vícero profesemi, ale cítím se být hlavně člověkem (*1945). Básně jsem psal dívkám skoro průběžně. Ty starší dávaly přednost drobným povídkám. Vše soukromé, protože souhlasím s G.B.Shawem, že „gentleman nelíbá, aby o tom později vyprávěl“. Také jsem napsal tucet divadelních her, avšak žádnou mi nehrálo kamenné divadlo; přesto některé měly úspěch na neoficiálních prknech.
Osud tomu chtěl, Štěstěna mi byla nakloněna, a tak v roce 2012 vyšel veřejně můj první thriller Kolo sudby (nakl. Epocha, 360 str.); je stále k dostání jako kniha i jako e-kniha. Zde nabízím detektivku (Nebezpečná čokoláda) a thriller (Terciáni) oba příběhy spjaté dvojicí amatérských detektivů. ( www.george11.eu)
Proč si koupit tuto knihu ?
ohlasy na Terciány:
žena 26: Minulý týden jsem dočetla Terciány a musím ocenit závěr. Vůbec druhá půlka byla jaksi zajímavější. Moc se těším na tvou další knížku.
žena 63: Ručičky budíku se blíží půlnoci a já jsem právě dočetla Terciány. Můj dojem je úžasný. Příběh a jeho podání mě jednoduše bavil.
muž 38: Musím říct, že obsah je velmi čtivý. Jednoduše řečeno, jako čtenář jsem rozhodně nebyl zklamaný :-)
muž 49: Málo co mě udrží u jedné knížky až do konce. Tomuto příběhu se to podařilo. Připomíná mi to bestsellery Dana Browna. Oceňuji, že se tento thriller odehrává v České republice.
žena 50: Když jsem sedla k pc, tak jsem četla a nemohla se odtrhnout. Posledních 30 stran jsem četla a ani nedýchala :-), jak to všechno dopadne! Skvělá čeština - vyjadřování, skvělé popisy jak přírody, tak popisy a znalost prostředí, trochu dost mě mrazily scény na hřbitově....
68,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Nebezpečná čokoláda Skuhra Jiří M. Počet slov: 55.740 68,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Vraždy naruby Kocian Jiljí Počet slov: 21.817 54,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Vraždy z talíře Radačičová Adriana Počet slov: 19.918 49,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.