Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 3 215
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-87848-86-9
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 35,00 Kč

Krvavá řež na Točně

Hodně krve při hromadné rvačce a přitom se v podstatě nikomu nic nestane, ovšem pokud přimhouříme oko nad nějakým tím vyraženým zůbem, nebo monoklem.

Vasil Roman

Vasil Roman se narodil 23. září roku 1955 v Československu, v obci Ulič. V dětství pásl krávy a pomáhal rodičům drobným zemědělcům s prácemi na poli. Po skončení ZDŠ se vyučil soustružníkem. Jelikož nebyl spokojený s výdělkem, odešel za práci na Karvinsko kde žije a pracuje dodnes. Literárně tvořit začal v roce 1996.
Bibliografie: Tři sbírky povídek Kreace, troufalého nádeníka. Bubáci troufalého nádeníka. Hříšníci troufalého nádeníka. Pak román Antropomorfista aneb Rozervaná duše podepsaný pseudonýmem. A později samostatné povídky: Mrtvola sem, mrtvola tam. Služebník dr. Kreuze. Ďábel a vidlák. Krvavá řež na Točně a mnoho dalších.
Publikoval také v lit. časopisech a v Českém rozhlase.
Proč si koupit tuto knihu ?
Knihu doporučují všem lidém, jimž je proti srsti rasismus. Příběh zasazen do období těsně po sametu, nás zavede do hospody, kde se střetnou ve rvačcě horničtí brigádníci sesbírání z celého Československa s domácími flákači a bezdomovci. Rvačka se vymýká běžnýcm filmovým svoji autentičnosti a komičnosti. Například scéna, kdy Straka Ilona visí na Igorově krku a škrtí ho, svým zakončením potvrzuje, že každá rvačka je jiná a že nikdy člověk neví jak to skončí, když už se "dal na vojnu".
35,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.