Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 10 496
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-87848-89-0
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 30,00 Kč

Stručně nepravdivá historie golfu

Existuje mnoho knih, které se pokouší popsat, kde a kdy vznikl golf. Dnes už to nikdo nezjistí. Proč tedy nenapsat útlou knížečku s nadsázkou, že právě já vím, jak to s golfem bylo?

Jan Apelfeld

Narodil jsem se v roce 1963. Bylo dáno, že jsem se vyučil černému řemeslu a také se jim živil. Po roce 1989 jsem se konečně dostal k tomu, co jsem vždy chtěl dělat. Stal jsem se novinářem. Začínal jsem v magazínu Koktejl a posléze přešel do redakce regionálního deníku. Po jeho zániku jsem pracoval a dodnes pracuji v reklamě.
Proč si koupit tuto knihu ?
Ženy kovaly meče a muži utíkali na pastvu s dobytkem. Tak by se možná dal charakterizovat život ve starém Skotsku před mnoha staletími. Možná to bylo i jinak. Muži zamykali doma ženy, aby nemohly posílat se sousedkami na jejich hlavu hromy a blesky a sami odcházeli na pastvu dobytka, aby jim jej někdo neukradl. Všechno to mohlo být ještě jinak. Ženy vařily a praly pro chásku dětiček, protože těch měly požehnaně (poznámka autora: nebyla v té době televize, nebyl elektrický proud, nevycházely noviny a knihy. Lidé se nudili a tak z nudy měli k sobě nějak blíž) a muži se starali o to, aby bylo co na talíř. Ne, že by se honili po lese za nějakou zvěří, bylo pro ně podstatně snazší si to zvíře nakrmit, vykrmit a vzít si od něj, co rodina potřebuje. Prostě, ať to bylo jakkoli, ženy byly doma a muži na pastvinách.
30,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.