Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 6 249
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-7504-047-3
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 200,00 Kč

55 tipů jak být úspěšná na schůzce s mužem

Po našich několikaletých zkušenostech s prací s nezadanými víme, jaké nejčastější chyby ženy dělají při setkáních s muži. V následujících tipech jsme napsali základní předpoklady k tomu, jak nezahodit šance hned na prvním rande. Naše tipy si přečtěte a pravdivě si odpovězte, zda některý bod není právě Vaší slabší stránkou, na které je třeba zapracovat!

Dana a Ladislav Hanouskovi

Po našich několikaletých zkušenostech s prací s nezadanými víme, jaké nejčastější chyby ženy dělají při setkáních s muži.
Jsme zakladatelé seznamovací agentury BEZpartnera a cestovní kanceláře pro nezadané CK Aktivní nezadaní, s.r.o. a připravujeme program na akcích pro nezadané. Publikujeme také články na webových stránkách www.akcepronezadane.cz
Proč si koupit tuto knihu ?
Pokud se budete řídit doporučenými tipy již při následující schůzce, budete se jistě cítit lépe, protože budete vědět, že jste maximálně připravena na úspěch. Neexistuje stoprocentní lék či prostředek na vytvoření oboustranných sympatií, ale my máme pro Vás doporučení, jak první rande ihned nepokazit, přestože si jste sympatičtí!
200,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Léčebný kód Švajcrová Jaroslava Počet slov: 856 37,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Sexuální úchylky, deviace a aberace Zehl Alois Počet slov: 4.878 40,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Koule u nohy Bujok Petr Počet slov: 3.392 20,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.