Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 10 399
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-7504-178-4
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 20,00 Kč

Ve spárech temnoty

Hráli jste někdy šachovou partii, při níž by vítězstvím byl Váš vlastní život? Navštívili jste jeskyni, v jejichž temných zákoutích se může skrývat cokoli? Ne? Potom tedy vstupte a přečtěte si 3 povídky, při nichž Vám bude po zádech běhat mráz.

Aleš Incédi

Co se týká psaní (zvláště horroru, sci-fi a fantasy,) jsem již zkušeným autorem.

V minulosti bylo několik mých povídek součástí sborníků, např. Černé sny anebo pohádky na nedobrou noc. Publikoval jsem nejen na serveru Fantasyplanet, který se zabývá především scifi a fantasy literaturou, ale také např. na cestovatelském serveru Hedvábná stezka.

Úspěšně jsem se zúčastnil mnoha soutěží. V současnosti se účastním několika významných soutěží, především Literární ceny Knižního klubu.

Proč si koupit tuto knihu ?
Někdy, zvláště za temných deštivých nocí, se může zdát, jako by stíny byly všude okolo Vás. Jsou to dny, kdy si v posteli přes sebe přetáhnete peřinu obzvlášť pečlivě a dobře se přesvědčíte, zda pod ní máte schované nohy. Protože v pokoji by přece něco mohlo být. Může se to schovávat pod postelí. Jo, pod postelí se to schovává často. Tak pojďte, vstupte do tohoto světa temných deštivých nocí a nechte tu ruku, aby zašátrala zpod postele a dotkla se Vašich nohou.
20,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Urban Games Jurasek A. T. Počet slov: 62.436 89,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Brianova cesta Lipšanský Jan Počet slov: 47.743 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Žezlo Chaosu Benča Martin Počet slov: 68.328 50,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.