Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 15 554
Rok vydání: 2016
ISBN: 978-80-7504-332-0
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 86,00 Kč

Svět nad propastí

„Svět nad propastí“ poskytuje po více než sto letech z více než 30 000 publikací přesvědčivě na úsporném prostoru formulovanou srozumitelnou informaci o tom, oč ve Velké válce šlo, jaké byly její výsledky a důsledky; sahající až do našeho dneška. Budete si moci učinit přitom svůj vlastní názor po přečtení událostí, osob a faktů z různých rozdílných aspektů a pohledů: Například od novináře, básníka a spisovatele Američana Johna Reeda či carského politika Petra Stolypina. Nechybí pohled zakladatelů novodobé státnosti Česka prezidentů Edvarda Beneše a T. G. Masaryka, ani hlasy jejich kritiků rakouského novináře Sigmunda Münze, Zity Habsburské či jejího propagátora Jiřího Pernese. Neocenitelné pro každého, kdo má zájem o dějiny země, ve které žije a kterou by měl mít každý rád. Zaslouží si to! Knižně k dostání je Svět nad Propastí v nakladatelství Orego.Dostáváte ale upravené a značně rozšířené vydání.

Josef Ondrouch

Většinu života jsem strávil v Praze. Učil jsem ekonomii na VŠE, studoval v Kolíně nad Rýnem, Moskvě, Oxfordu, Lipsku, Cambridge, v Berlíně... V době normalizace mě z katedry VŠE vyhodili. Působil jsem v ČST, ale musel jsem i odtamtud. Mohl jsem psát ve Světě v obrazech. Kvůli postiženému synovi jsem odešel do Mariánských Lázní. Publikuji v týdeníku LUK–Literatura,umění,kultura a kde se dá. Věnuji se lit. faktu: Po Světu na pokraji propastí, Výbuchu vrbětické sopky o zbrojařských mafiánech, pohledu na historii se současnou reflexí: Hitler znovu v Chebu, po Rudých revolucích přícházím s Československem zrození, zrady a zániku k jejich výročí a nakonec s Piráty nejen v Mariánských Lázních.
Proč si koupit tuto knihu ?
Z více než 30 000 publikací nenajdete přehlednější, přesvědčivěji na tak úsporném prostoru formulovanou srozumitelnou informaci o tom, oč ve Velké válce šlo, jaké byly její výsledky a důsledky; sahající až dodneška. Budete si moci učinit přitom svůj vlastní názor po přečtení popisu událostí, osob a faktů z různých rozdílných aspektů a pohledů; Například Američana Johna Reeda či carského politika Petra Stolypina. Nechybí pohled zakladatelů novodobé státnosti Česka prezidentů Edvarda Beneše a T. G. Masaryka, ani hlasy jejich kritiků Sigmunda Münze, Zity Habsburské a jejího propagátora Jiřího Pernese. Zvýší se váš zájem o dějiny země, ve které žijete a kterou byste měli mít rádi. Zaslouží si to!
86,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 1 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.