Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 7 519
Rok vydání: 2017
ISBN: 978-80-7504-417-4
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 99,00 Kč

2.DÍL PŘÍKRMY MEZI 6-8M – TZN. OD UKONČENÉHO 6.MĚSÍCE DO Neukončeného 8.MĚSÍCE

V předchozím 1.dílu (1.DÍL PŘÍKRMY MEZI 4-6M – TZN. OD UKONČENÉHO 4.MĚSÍCE DO Neukončeného 6.MĚSÍCE)jste se mohli mj. dočíst o plno tématech, které na tento díl pozvolna navazují a již se ve 2.díle neopakují. Najdete zde plno informací, inspirací, receptů s foto.
Tato kniha je nejen pro maminky a tatínky, které začínají vařit či připravovat pokrmy svým ratolestem, ale je také pro ty, které již dítkám vaří a chtějí se něco nového dozvědět, prohloubit anebo ověřit si své znalosti.

Veronika Maršálková

Jsem maminka, co má zkušenosti, ze kterých čerpám a radím. Dále pak z mnoha materiálů od naší dětské dr., na kterou je samá chvála a má to v hlavě srovnané.
Pomohla jsem plno známým a kamarádům, v oblasti příkrmů jejich dítek a ti mě přiměli ať něco udělám, ať to dobré šířím dále, tak jsem se rozhodla touto cestou, knihou a daří se.
Dalším důvodem bylo to, že na internetu je plno nepravd a blafů a už jsem toho měla dost...! Tak je vyvracím, je to práce, lidičky jsou "zblbnutí", ale lze to.
Proč si koupit tuto knihu ?
Každá inspirace se hodí. Každý říká a tvrdí něco jiného, chcete konečně vařit svým dětem správně? - dle této knížce můžete.
99,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 22 uživatelé, 24 uživatelských recenzí
28.11.2017 Reuska
Super kniha

Super kniha,jednoduche recepty a skvělé rady.Děkuji moc

22.06.2017 Katerina Ch.
Maminka

Pani Veronika mi dala spravny smer v prikrmech pro mou 1.dceru a bez ni bych se akorat placala v nesmyslnych skupinkach a ,googlovala, v milionech protirecicich si informacich!!! Za me urcite doporucuji!

22.06.2017 Zuzu Bum
Další TOP

Další výborná publikace. Nějaká cukrová vata atd je vytrhnuté z kontextu a teď koukám jak jsme závistiví a pomstychtivý národ. Autorka to napsala dobře,řídíme se dle toho a doktorka je moc spokojená. Veroniko, POSTAVTE SI Z TĚCH KLACKŮ, KTERÉ VÁM JEŠITNÉ MAMINKY HÁŽOU POD NOHY MOST K ÚSPĚCHU :-) Držíme s Aničkou a manželem prsty.

22.06.2017 Moncaberuska
Prikrmy 2.dil

Dobry den, nevim o co se zde jedna a proc ma někdo potrebu psat tyto zle recenze aniz by si knihu zakoupil. Ma zkusenost je taková, že nas tato kniha provedla 1.5M života a velice mi všechny rady od pani Veroniky pomohly, kdyz jsem zacinala byly tyto rady publikovany formou souboru a zachran daly se jednoduše vyhledat a vždy mely hlavu a patu, dodnes pouzivam a spoleham na jeji pomoc, Veronika sice vydala tyto ebooky, ale kdykoliv potrebujete poradit pomůže. Z meho pohledu jsou informace nashromazdene v techto eboocich pravdive,prehledne, ale hlavne funguji ja podle nich jedu a maličká je spokojená a výborně prospiva. Každý umi hazet špínu na druhé, ale zamette si pred svymi prahy a buďte šťastní ze jste zdraví, nekazte si dny a zivot zlymi vecmi a zasti, nikdy nevite ktery den je poslední. ZA MĚ JE TATO KNIHA TEN NEJLEPŠÍ A NEJJEDNODUŠŠÍ PRŮVODCE PRO VÁS A VAŠE MIMINKA. Dekuji Verco PS: kdyby jste chtěli kritizovat muj pravopis pisi to z mobilu, omluvte tedy kvalitu meho slohu. Dekuji

21.06.2017 Petra01Klim
Vtipná jsi jen ty, autorko

Snažte se přijmout kritiku se ctí a nepište si vlastní kladné recenze. Vypadá to dost hloupě :-)

21.06.2017 Veronika223
Vtipálkové

Jste vtipálkové, nic jiného. Dělejte něco užitečného a ne toto :-)

21.06.2017 Vendulkaaa1
Proč jste taková? :(

Vážená paní autorko, to, že si SAMA PÍŠETE RECENZE, přejdu. To, že DĚTEM DÁVÁTE CUKROVOU VATU A ROHLÍKY S VESELOU KRÁVU, opomenu. Ale to, že se oháníte tím, že jste něco dokázala, na to už musím reagovat. POSBÍRALA JSEM DOSTUPNÉ RADY ONLINE A TEĎ ZA NĚ CHCETE PENÍZE - nic víc v tom není. Vaše publikace jsou šmakulády a vy byste se konečně MĚLA ZAMYSLET, CO DĚLÁTE ŠPATNĚ, že je tolik negativních recenzí - ty jsou hlavně jako varování pro maminky, které vám ještě pořád slepě věří!

21.06.2017 sLEvoVka
CHYBY

Co se týče chyb - například LUPÉMKA se píše s N!!!! A zopakovat byste si měla, paní Maršálková, též čárky a shodu podnětu s přísudkem. Vaše publikace nutně potřebují korekturu textu!

21.06.2017 sLEvoVka
AUTORKA NEMÁ ŽÁDNOU HRDOST ANI NEUMÍ PRACOVAT SE ZDRAVOU KRITIKOU

PANÍ MARŠÁLKOVÁ, SMIŘTE SE S TÍM, ŽE VAŠE KNIHA NENÍ TAK SKVĚLÁ, JAK JI PREZENTUJETE - JE PLNÁ BLBOSTÍ, KTERÝM VĚŘÍTE A CPETE TO DO HLAVY JINÝM MAMINKÁM. BUĎTE SERIÓZNÍ, PŘESTAŇTE SI PSÁT POZITIVNÍ RECENZE TYPU "VERU VAŘÍ DOBŘE" A ZAČNĚTE PŘEMÝŠLET, JESTLI NĚKDO JINÝ NEMÁ PRAVDU!!!!!

21.06.2017 Veronika223
Jaké gramatické chyby, vy chytrolíni?

Jaké gramatické chyby, vy chytrolíni? Napište laskavě nějaké...Nebo lepší bude, když něco dokážete sami, sami něco napíšete a zveřejníte!

21.06.2017 Veronika223
Lži, nepravdy tvrdíte - prostě se mstíte - Veru vaří dobře!

Recepty od paní Veroniky jsou skvělé, zcela vhodné dětem, nenašla jsem ani jeden, který by byl nevhodný, ba dokonce nebezpečný...Nezáviďte a něco sami dokažte!

18.06.2017 Matouš19R
Jestli to někdo kupuje, je blázen

Jestli někdo kupuje takové "žvásty", je to doopravdy blázen. Věřím, že všichni chceme to stejné - přece to nejlepší pro naše děti. Tak jim zbytečně neubližujme, protože v této "knížce" je spousta nesmyslů, které nemají nic společného s vyváženou stravou.

18.06.2017 sLEvoVka
Velké zklamání

Navazující 2. díl příkrmů rozdělený podle věku dítěte je snad ještě horší než první kniha. V obou případech se jedná o směsici doporučení bez odborného základu a též plnou gramatických chyb, díky nimž působí celá publikace jako tvorba školáka. Netvrdím, že rady jsou špatné, některé ale odporují doporučením lékařů a mohou uškodit dítěti. Bohužel se autorka nedokáže ztotožnit s kritikou, vyžaduje samou chválu a nepřemýšlí vůbec nad tím, že ne úplně vše, co dělá, je 100% správně.

17.06.2017 Spoczkova.G
Nebrat :(((((

Takze - nejprve zalozila skupinu, kde ale musi vsichni chvalit - potom chtela lidem vsugerovat vlastni pravdu - nakonec napsala 2 knihy aby vydelala na lidske blbosti. Pritom obsah obou "del" nadete na fb ve skupine, kterou vede i kdyz porad meni nazev, asi aby znel dostatecne odborne. Vysledek? Slatanina pateho pres devateho bez podozenych studii. Pozor ale! Ona tomu rozumi a na jeji doktorku je sama chvala - tak proc nevyhodit prachy za jeji radoby gramatickou smakuladu? Proboha zamyslete se :(((

17.06.2017 KolenovskaAlenka
Jak muze nekdo doporucovat cukr???

Do 2 let veku ditete se doporucje 0g cukru. Po dospele zeny se uvadi davka 24g a pro muze az 32g cukru. Nechapu, kde tedy autorka vzala tu drzost, doporucovat maminkam keksy, tycinky, piskoty a susenky v tak nizkem veku? Odpoved "pro obmenu chute" mi doopravdy nestaci.

17.06.2017 elisi
Nekoupím už z principu

Původně jsem si říkala, že bych si knížku přece jenom koupila, ale po tom co paní Maršálková předvádí na své FB skupině, jsem svůj názor přehodnotila. Kdokoliv s paní Maršálkovou nesouhlasí (je úplně jedno v čem) je okamžitě ubožák, chudinka, závistivá svině atd. Pokud někdo napíše jiný názor okamžitě dostane "letenku" a jak již paní níže zmiňovala, komentáře maže! A to ve velkém!!! O knížce samotné vypovídají už samotné gramatické chyby (a to jsem si přečetla jenom náhled). Paní Maršálková nevynaložila ani tolik úsilí, aby si po sobě "knížku" přečetla a zařídila si korekturu, ale prodávat knížky za 200,- a 100,- na to už líná není. Lupémka!!! hovoří sama o sobě :)))

17.06.2017 Pavlinkaaa1
Nemá nic společného s knihou

ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI! E kniha nemá nic společného s dětskou výživou. Zdravé recepty totožné z dětských kuchařek doplňují zcestné rady a velké výživové přešlapy.

16.06.2017 Skotnicka
Kritika

Autorka neumi snest kritiku. Jeji puvodni zamer se nepovedl. Pokud nedokaze pracovat tez s negativnimi ohlasy, nemuze si ziskat kvalitni ctenare. Knihy o nicem, rady zdarma vsude jinde se u Marsalkove plati - ubohe a zbytecne. Vse co je v ebooku najdete ve skupine na fb bez placeni!!!

16.06.2017 Leniczka1984
Velke zklamani nedoporucuju

Pani Marsalkovou znam osobne. Je velmi mila ovsem do chvile, kdy ji vsechno odkyvete. Jakmile mate jiny nazor, zacne proti vam zbrojit, mazat komentare a ohanet se skvelou detskou doktorkou, ktera neni zas takova kapacita. Proto je i tato kniha urcena predevsim (a ted prominte to spojeni) matkam - ovcim, ktere vidi jen jednu stranku a bezmezne ji veri respektive ji jeste neprokoukly. Nikoho nenapadlo, proc i na fb vzdy zustanou pouze kladne komentare? Co neni po chuti je bez milosti smazano, kdo neveri jejim radam je okamzite blokovan. Pritom zadny jeji nazor neni podlozeny a temer vsechny recepty zdarma dostupne online. Neutracejte za zbytecnosti protoze tim tento amatersky ebook bohuzel je a vlozte radeji penize do odborne literatury - vase dite vam podekuje!

16.06.2017 Gigipapa
NEDOPORUCUJI!!!

Bohuzel ani pres drtivou vetsinu negativnich recezi si autorka neni schopna priznat, ze se to proste nepovedlo. Ty gramaticke chyby, smyslena doporuceni a naprosto nesmyslne zpracovana poroba ebooku je vizitkou jejiho laickeho pristupu. Odbornost nula. Vyhozene penize.

16.06.2017 Wearkowkaa
NEDOPORUCUJI!!!

Rohlik, syr vesela krava, cukrova vata a dalsi jobovky - opravdu chcete za tohle vyhazovat penize? :(((

16.06.2017 Quattro
Ostuda!!!

Tak u cteni tohoto blabolu jsem malem padla. Co me ale rozsekalo uplne, je fakt, ze si autorka sama pise pozitivni recenze, aby co nejvice prodala :-D je to ostuda :(

16.06.2017 LopatkovyAlej
NEDOPORUCUJI!!!

Autorka naprosto nerozumi otazkam vyzivy a cerpa od sve doktorky aniz by zdroje a pouzite rady podlozila odbornym zakladem. Chyb v textu delaji z knihy neduveryhodnou snusku jednoduchych rad. Velke zklamani!

16.06.2017 Jana123Hulakova
Některé rady zde jsou opravd hazard se zdravím miminka

Autorka není vyživová poradkyně an lekařka. Například jí samotné připadá v pořadku dát 15 měsičnímu miminu cukrovou vatu a ještě se tím chlubí na netu. Opravdu nedoporučuju

Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.