Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 23 219
Rok vydání: 2017
ISBN: 978-80-7504-423-5
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 200,00 Kč

3.DÍL PŘÍKRMY MEZI 8-12M – TZN. OD UKONČENÉHO 8.MĚSÍCE DO Neukončeného 12.MĚSÍCE

V předchozím 1. a 2.dílu (1.DÍL PŘÍKRMY MEZI 4-6M – TZN. OD UKONČENÉHO 4.MĚSÍCE DO Neukončeného 6.MĚSÍCE a 2.DÍL PŘÍKRMY MEZI 6-8M – TZN. OD UKONČENÉHO 6.MĚSÍCE DO Neukončeného 8.MĚSÍCE)jste se mohli mj. dočíst o plno tématech, které na tento díl pozvolna navazují a již se ve 3.díle neopakují. Najdete zde plno informací, inspirací, receptů s foto.
Tato kniha je nejen pro maminky a tatínky, které začínají vařit či připravovat pokrmy svým ratolestem, ale je také pro ty, které již dítkám vaří a chtějí se něco nového dozvědět, prohloubit anebo ověřit si své znalosti.

Veronika Maršálková

Jsem maminka, co má zkušenosti, ze kterých čerpám a radím. Dále pak z mnoha materiálů od naší dětské dr., na kterou je samá chvála a má to v hlavě srovnané.
Pomohla jsem plno známým a kamarádům, v oblasti příkrmů jejich dítek a ti mě přiměli ať něco udělám, ať to dobré šířím dále, tak jsem se rozhodla touto cestou, knihou a daří se.
Dalším důvodem bylo to, že na internetu je plno nepravd a blafů a už jsem toho měla dost...! Tak je vyvracím, je to práce, lidičky jsou "zblbnutí", ale lze to.
Proč si koupit tuto knihu ?
Každá inspirace se hodí. Každý říká a tvrdí něco jiného, chcete konečně vařit svým dětem správně? - dle této knížce můžete.
200,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 13 uživatelé, 10 uživatelských recenzí
23.06.2017 Maggie
Recenze

Pani Veronika je clovek, ktery se rozhodl pomahat a radit mene zkusenym maminkam ohledne vyzivy deti. Je prakticky neustale online a maminkam radi, podporuje je, poskytuje sve napady. Myslim, ze je naprosto v poradku, ze se rozhodla veskere nasbirane informace shromazdit a poskytnout v podobe e-booku. Ctu zde namitky ohledne toho, ze se jedna o informace volne pristupne z internetu...avsak i ja pomerne zdatna osoba v brouzdani na netu a cteni odbornych knih si rada zaplatim za takto sesbirane informace (chce-li nekdo - s gramatickymi chybami,nad kterymi se vsak inteligent povznese). Tedy za me pani Vercu, jeji e-booky i jeji umysly chvalim...

22.06.2017 Katerina Ch.
Nazor maminky

Pani Veronika mi dala spravny smer v prikrmech pro mou 1.dceru a bez ni bych se akorat placala v nesmyslnych skupinkach a ,googlovala, v milionech protirecicich si informacich!!! Za me urcite doporucuji!

22.06.2017 Steel
Recenze paní Veronice

Již několik dní sleduji situaci ohledně paní Maršálkové a nedá mi to jinak, než to také okomentovat. Ráda bych reagovala na přístup autorky vůči ostatním. Myslím si, že pokud neumí pracovat s kritikou, není schopna spolupracovat s lidmi. Příkladem je snaha vyhrožovat ostatním, že skončí se skupinou, ve které dává její "cenné" rady a do dvou dní si to rozmyslí a vrací se. Dalším bodem mé kritiky jsou její vlastní komentáře k e-knihám, aby zlepšila reputaci braku, který vydává za prvotřídní rady maminkám. Toto mi přijde nedůstojné. V neposlední řadě bych se ráda vyjádřila k samotné knize. Měla by to být publikace na úrovni. Gramatické chyby a neuspořádanost sem nepatří. Také by mě zajímalo, zdali jsou v publikaci uvedeny nějaké zdroje, ze kterých autorka čerpá. Protože pokud ne, hraničí to s plagiátorstvím (říct, že čerpá z materiálů doktorky opravdu nestačí). Věřím, že paní Veronika přístup změní a veškerou kritiku si vezme k srdci.

22.06.2017 Kadlatka
Prikrmy

Doporucuji .Kiha o detskem stravovani ,obsahuje dulezite informace ,jak k bylinkam ,tak i postupu pri vyzive deti behem prvnich let zivota. Za me zajimave a bez dlouheho hledani dulezite info.

22.06.2017 Moncaberuska
Prikrmy 3.dil

Dobry den, nevim o co se zde jedna a proc ma někdo potrebu psat tyto zle recenze aniz by si knihu zakoupil. Ma zkusenost je taková, že nas tato kniha provedla 1.5M života a velice mi všechny rady od pani Veroniky pomohly, kdyz jsem zacinala byly tyto rady publikovany formou souboru a zachran daly se jednoduše vyhledat a vždy mely hlavu a patu, dodnes pouzivam a spoleham na jeji pomoc, Veronika sice vydala tyto ebooky, ale kdykoliv potrebujete poradit pomůže. Z meho pohledu jsou informace nashromazdene v techto eboocich pravdive,prehledne, ale hlavne funguji ja podle nich jedu a maličká je spokojená a výborně prospiva. Každý umi hazet špínu na druhé, ale zamette si pred svymi prahy a buďte šťastní ze jste zdraví, nekazte si dny a zivot zlymi vecmi a zasti, nikdy nevite ktery den je poslední. ZA MĚ JE TATO KNIHA TEN NEJLEPŠÍ A NEJJEDNODUŠŠÍ PRŮVODCE PRO VÁS A VAŠE MIMINKA. Dekuji Verco PS: kdyby jste chtěli kritizovat muj pravopis pisi to z mobilu, omluvte tedy kvalitu meho slohu. Dekuji

21.06.2017 ValuvkaPe
ŠMAKULÁDA

Další šmakuláda v podání paní Maršálkové. Už se těším na další díl, až se zasměju chybám jak z první třídy :-) Jen tak dál, Veroniko, dělejte si i nadále ostudu :-)

21.06.2017 Petra01Klim
Maršálková zklidni hormon

Hele, to ti dlouho nevydrželo, když už zase vyhazuješ z nové skupiny, zase někdo napsal jiný názor a ty hned vyhazuješ. Prej tady to je jiný, jsem se poučila. Evidentně ne-e. Ztrapňuješ se a ještě bys na tom ráda vydělávala, co :-)

21.06.2017 Vendulkaaa1
PRT SE PÍŠE S D!

Bože, to je ostuda, i v nadpise máte chybu :( Ach jo. Nikdo nepsal, že se řídí radami nějakých matek z MC Donald atd. Jen si myslím, že byste měla někdy zastavit a říct si - tyjo, oni říkají něco jiného, možná to není úplně jak tvrdím já... To vás ale ani nenapadne. Všichni se vám smějí, že nemáte žádnou důstojnost, protože něco mažete, pak se vracíte, pak děláte frajerku a přitom chcete jen rýžovat na matkách, které vám důvěřují. Je to ostuda, bohužel vaše :( Podívejte se do KVALITNÍCH skupin, kde je vše podloženo, proč atd. A přestaňte si psát kladné recenze, ztrapňujete se... Tím končím, maminky si udělají obrázek samy.

21.06.2017 Veronika223
Ale prt! Určitě doporučuji :-)

Nevím kdo vám takové nepravdy nakukal, ale budiž, vaše věc, když dáváte na závist jiných lidí, kteří vodí své děti od malička do mekáče, atp., dávají lentilky, kinder vajíčka, a jiné nesmysli! - těmhle věříte? - no, určitě! Tato kniha je supr, jako ty ostatní!

21.06.2017 Vendulkaaa1
Čekala jsem konečně změnu

Po prvních dvou dílech, na které byla obrovská kritika (a právem) jsem očekávala, že paní autorka konečně změní styl a přidá tomu "šmrnc". U třetího dílu mi stačil náhled - paní Maršálková, šunka je do 3 let naprosto nevhodná nejen kvůli obsahu soli! Pokud by byla domácí, smí se od jednoho roku, určitě ne dříve, není kam spěchat. Každá vaše další publikace je stále větší šmakuláda :( Stačily mi fotky, jak dítě cpete cukrovou vatou a rohlíkem s veselou krávou... NEDOPORUČUJI!

Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.