Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Autor: Rosé Rose
Počet slov: 3 115
Rok vydání: 2019
ISBN: 978-80-7504-548-5
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 112,00 Kč

Dvanáct let

Dvanáct let je sbírkou poezie Rose Rosé a je vydanou prvotinou.

Básně jsou o lásce, víře, mytologii a vychází z nejhlubšího nitra, kdy pro autenticitu vyvolaného pocitu běhá až mráz po zádech a tuhne krev. Básně odráží jak hloubku poznané lásky, tak hloubku doteku smrti, která je nedílnou součástí života.

Sbírka obsahuje 38 výběrových básní z let 2010 – 2019 a většina je tématicky doprovozena fotografií umocňující pocit z recitace.

Rose Rosé

"A skutečně jsem byl. Vlastně stále a ve věčnosti jsem. Neb až za hranicí vlastní existence poznáš význam a smysl svého bytí.."

A tak se Rose Rosé za svého života stal polyhistorem. Zapsal se do dějin práva. Pod pseudonymem tvoří poezii, videorecitace. V básních o lásce a mysteriózní až mystický směr.

Ve svých básních zanechává poznání světu za obecnou realitou. Každý čtenář má tak možnost naladit se na básníkovy léčitelské vlohy slova.

**~*~**
"A při tom všem, co bylo, je a bude, jsem rád a zůstávám navždy člověkem.."
Proč si koupit tuto knihu ?
Sbírka této poezie je o lásce, o smrti, o víře, Dvanáct let je o hlubokém životním poznání, které bylo hluboce a draze zaplaceno.

Za symbolickou cenu si zakoupíš básně s originálními fotografiemi a originálním autentickým pohledem, kde v přepočtu získáš více než u novinového stánku nebo z cizích vyprávění o povrchnosti bytí.

Dojem a emoce z přečtení budeš mít v sobě ještě dlouho poté, co knihu odložíš na své oblíbené místo pro návrat k ní stejně, jako se vracíme v myšlenkách k hezkým chvílím, které nám daly poznat lásku a hodnotu života.
112,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image V letech bezčasí Řezanka Marek Počet slov: 4.648 85,00 Kč Ukázka z knihy   Book image čepobití nebytí Chmelař Dittmar Počet slov: 10.019 90,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Doteky Šindlerová /Sidy/ Jindřiška Počet slov: 2.956 60,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.