Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 54 167
Rok vydání: 2022
ISBN: 978-80-7504-631-4
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 100,00 Kč

Jiří

Kniha zabývající se domácím násilím. Trocha oponentura všem Bílým kruhům bezpečí a nespočtu jiným pomocným organizacím, které snadno přehlédnou, že ten kdo označí druhého za násilníka, to může udělat z čisté vypočítavosti. Původně to měla být kniha, která by mladé muže mohla připravit na proměnu, která zasáhla tradiční rodinné vazby. Na situaci, kdy si ženy mnohem lépe rozumí s OSPODy, policií, soudy, a mnoho mužů není připraveno se v tomto směru také trochu přizpůsobit současné situaci.
Je to kniha skutečného příběhu o rodinné ekofarmě do které jednoho dne přišel prověřit rodinné hodnoty člověk bez emocí. V tomto ohledu je to klasický thriller rodiny s dvěma dětmi a psychopatem u dveří. Zároveň se v příběhu rýsuje jak státní instituce naprosto selhávají v řešení manželských krizí.
Přesto knihou prosakují léčivé prvky. Autor věří, že kdo čte a nespěchá, najde svoje štěstí.

Jiří Štágl

Majitel malé ekofarmy, učitel, občan, hlavně poutník životem, který si uvědomuje, že není podstatné co máme, ale co dobrého uděláme. Přičemž dobro pro mě není tak relativní, jak se může v našem světě někdy zdát - kdy všichni děláme věci jen s dobrými záměry. Studoval jsem na VPA KG, FTVS UK, FF UK, TU Liberec, byl jsem Živnostníkem roku, Makro dobrým podnikatelem, získal ocenění od Business Leaders Forum, ale také jsem byl člověkem označeným za domácího násilníka a v tůsledku toho dva roky bezdomovcem. Těžko mě někdo označí za člověka nudy, člověka bez tváře a páteře. Prostě se s těmi nejlepšími záměry snažím konat pro sobe i druhé věci dobré, nerelativní a někdy o tom píši.
Proč si koupit tuto knihu ?
Běžnému člověku ji doporučuji, protože i když Vám právě není dobře, autor věří, že Vám bude líp. Pracovníkům pomocných organizací, státním úředníkům, soudcům a policii ji doporučuji téměř jako povinnou četbu, která ukazuje, jak snadno a jakými triky se necháte zmást a tím ve výsledku ničíte životy dětí když v manželských krizích vycházíte ze zažitých dogmat, že domácím násilníkem je v drtivé většině jenom muž.
100,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Což takhle dát si špitál Hrbková Alena Počet slov: 56.414 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Monolog staré dámy Rašek Antonín Počet slov: 55.147 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Kniha zázraků Lavay Martin Počet slov: 69.683 100,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.