Publikujte knihu – ihned a zdarma
592 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 4 041
Rok vydání: 2023
ISBN: 978-80-7504-649-9
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 120,00 Kč

Větrné mlýny - výběr

Svoboda, tajemství, čtení myšlenek, přátelství, domov, láska, pampeliškové víno, touha, sněhové vločky, splněný sen, krása, létající koberec, bubliny, štěstí, mořské vlny, půlnoční blues a spousta radosti ze života. O tom všem jsou Větrné mlýny Daniela Rause, který se vážně i s humorem zamýšlí nad obyčejnými maličkostmi, skrývajícími netušené bohatství. Možná zjistíte, že drobné příběhy této knížky jsou v něčem i o vás, neboť jste si všimli životního paradoxu, podle kterého jsou největší vlastně docela malé věci a nejvzácnější poklady bývají zcela zdarma. Větrné mlýny vznikaly za totality jako samizdat, poté vyšly v několika verzích a jako audionahrávka s Viktorem Preissem, Lukášem Hlavicou a hudbou Huberta Bittmana. Tento výběr odpovídá audionahrávce.
Propagační video je zde:
https://www.youtube.com/watch?v=Et4qYSXVATk
Malá ukázka je zde (Viktor Preiss):
https://www.youtube.com/watch?v=4btjANC4yK0
A jedna báseň zazní v téhle písni:
https://www.youtube.com/watch?v=9JNAC-CytkU

Daniel Raus

Jsem novinář, píšu různé texty, skládám písničky. Mnoho let jsem pracoval v českém a slovenském vysílání Svobodné Evropy. Poté jsem odešel do Českého rozhlasu, kde jsem jako šéfredaktor vedl Šestku a Plus. Několik let jsem měl také na starosti jeho náboženské vysílání. Během totality jsem pracoval ve výzkumáku a sepisoval samizdaty. Život je pro mě zázrak a svět úžasné místo k bytí.
www.danielraus.com
Proč si koupit tuto knihu ?
Tato kniha je určena každému, kdo hledá zamyšlení, povzbuzení, lásku a inspiraci, a přitom ví, že nic z toho není zadarmo, protože k tomu vede dlouhá, předlouhá cesta.
120,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image V letech bezčasí Řezanka Marek Počet slov: 4.648 85,00 Kč Ukázka z knihy   Book image čepobití nebytí Chmelař Dittmar Počet slov: 10.019 90,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Doteky Šindlerová /Sidy/ Jindřiška Počet slov: 2.956 60,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.