Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 28 602
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-87848-38-8
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 69,00 Kč

Pro lásku udělám všechno

Blanka, Lena, Aleš, Karen.Osudy několika mladých lidí ve věku kolem dvaceti let. Svižně a napínavě napsaný příběh, sevřený do několika víkendových hodin, mapuje osud především čerstvé maminky Blanky, které se pod rukama hroutí osobní život, a Leny, vracející se po dvou letech z Anglie. Na ni zase doma čeká poněkud nemilé překvapení. Obě dívky chtějí své problémy hned řešit, každá z nich ale volí jinou taktiku. Zatímco Lena neváhá srovnat účty přímou cestou, Blanka se odhodlá k zoufalému činu.

Luděk Stínil

Luděk Stínil (2.11.1975) se narodil a žije na severu Čech. Jeho profesní život je spjat především s mediální scénou: Pracoval jako moderátor a zprávař v několika lokálních rádiích, od roku 2005 působí také jako novinář se zaměřením na regionální zprávy. V roce 2001 mu vyšla první knížka Osudná chyba.Jeho příběhy cílí hlavně na dospívající mládež: Nechybí v nich láska, sex, ale i napětí a časté dějové zvraty. Zatím vydal 51 knížek; čtyři ve spolupráci se spisovatelkou Jan Kawulokovou.
Proč si koupit tuto knihu ?
Protože pokud hledáte nejen milostné zápletky, ale i akci a dobrodružství, nečekané zvraty, napínavé okamžiky, navíc prošpikované humorem, je to knížka přesně pro vás...
69,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 1 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Motýlek Viktorinová Brenda Počet slov: 50.714 55,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.