Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 68 212
Rok vydání: 2013
ISBN: 978-80-87887-84-4
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 50,00 Kč

PTÁKEM A MAZÁKEM

Kdo by neznal Tankový prapor nebo Černé barony. Podobnou tématikou se zabývá tato kniha. Děj je posunut do poloviny 70. let do období vrcholné normalizace. Kniha Ptákem a mazákem je příběh prostého kluka, který se ze dne na den dostane z bezstarostného života mezi mazáky a brzy pochopí, co je vojna.
Kdo někdy dělal rajóny, kdo skládal podesáté košile do komínků či drbal podlahu zubním kartáčkem, ten si jistě s chutí přečte právě tuto knihu.

Vladimír BARTOŠ

Vladimír Bartoš se narodil v roce 1956 v malé vesnici na Vysočině. Celá léta pracoval v podniku jako chirurgický mechanik a nyní jako galvanizér. Díky četbě řady knih a mnoha prožitkům se ve svém volném čase dostal k laické tvorbě, kterou píše pro zábavu, pro rodinu i blízké přátele. V okruhu blízkých přátel je známý vyprávěním nezapomenutelných příběhů ze života. Dlouhé večerní seance se nakonec podařilo sepsat do knih, které napsal sám život.

Proč si koupit tuto knihu ?
Proč si knihu přečíst?
Chcete zavzpomínat na dny strávené na vojně?
Chcete si přečíst příběh ze života?
Pokud jsi nezažil, co je vojna, máš možnost zjistit, o co jsi přišel :-)
50,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Což takhle dát si špitál Hrbková Alena Počet slov: 56.414 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Monolog staré dámy Rašek Antonín Počet slov: 55.147 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Kniha zázraků Lavay Martin Počet slov: 69.683 100,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.