Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 274
Rok vydání: 2014
ISBN: 978-80-7504-119-7
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 48,00 Kč

Ptákoviny (soubor básniček pro každodenní použití)

Knížka obsahuje 49 převážně veselých básniček z různých oblastí mého, ale i vašeho života. Počet 49 je záměrný, protože mi letos bylo 48 roků, a jelikož každý dnes dává něco navíc, je jich 49.
Chtěl bych tímto velice poděkovat všem, kteří měli tu trpělivost si tyto mé veselé útržky ze života poslechnout a třeba i zhodnotit. Snad se vám budou líbit, naleznete v nich možná i něco k zamyšlení, ale záměr je vás pobavit.
Knižku věnuji své ženě Zdence a svým dcerám za velikou trpělivost, protože to není vždy veselé, když se vymýšlí sranda.
Tak si pěkně sedněte, zapněte si počítač, internet, tablet, chytrý telefon a zapomeňte na chvíli na vše kolem a čtěte, čtěte, čtěte...
Přeji vám příjemné počteníčko.

Daniel Hrubý

Narodil jsem se před 48 lety v Hradci Králové. Básničky jsem psal od té doby, co jsem se naučil psát, ale nikdy nepublikoval. Dokonce ve třetí třídě základní školy jsme složili s naší partou svoji hymnu. Později to byly básničky zamilované a poblouzněné.
V současné době žiji na Severní Moravě nedaleko Šumperka, zde i chodím do zaměstnání a v tom dnešním shonu mě občas něco napadne (tedy v hlavě) pro pobavení a možná i k zamyšlení ostatních. Toto je moje první publikace, tak, prosím, mějte se mnou strpení.
Proč si koupit tuto knihu ?
Možná se Vám po přečtení bude zdát život trošku lehčí a snadnější a budete mít dál sílu zvládat dnešní realitu.
U mě, když jsem to vymýšlel, to docela zabíralo....
48,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image V letech bezčasí Řezanka Marek Počet slov: 4.648 85,00 Kč Ukázka z knihy   Book image čepobití nebytí Chmelař Dittmar Počet slov: 10.019 90,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Doteky Šindlerová /Sidy/ Jindřiška Počet slov: 2.956 60,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.