Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 52 151
Rok vydání: 2015
ISBN: 978-80-7504-207-1
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 25,00 Kč

Francie a Holandsko - tři krátké cesty

První cestopis pojednává o cestě po severní Francii a jejích gotických katedrálách - Metz, Remeš, Amiens a končí v Honfleuru, městě pro zamilované a navštíví i zahradu Moneta v Giverny. Druhý cestopis je z návštěvy květinové výstavy v Keukenhofu v Holandsku a zmíní se i o pár městech v Německu. Třetí cestopis je cesty po severní Bretani - pobřeží růžové žuly, ostrov Bréhat a město Vannes a Morbihanský záliv. Začíná se v kouzelném alsaském Colmaru.

Jan Kolomazník

Ekonom z již starší generace, který rád cestuje autem po Evropě - zejména do Francie a chtěl by svá poznání zprostředkovat všem, kteří si třeba netroufají udělat samostatně takovou cestu a povzbudit je k tomu, aby se odvážili vydat na takovou cestu.
Proč si koupit tuto knihu ?
Popis cesty, recenze navštívených míst a hotelů, praktické poznatky - co vidět a čemu se případně vyhnout, co se nám líbilo a co nikoli. Je to praktická příručka, podle níž si každý může naplánovat svoji cestu do tohoto regionu. Autoři si tuto cestu sami projeli, nespěchali a dívali se kolem sebe a užívali si to....
25,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.