Publikujte knihu – ihned a zdarma
591 nových e-knih v nabídce
Výběr měny
fotka knihy
Počet slov: 45 337
Rok vydání: 2015
ISBN: 978-80-7504-231-6
Formáty: PDFePUBmobi
Cena: 50,00 Kč

Nymfomanka se podruhé vrací

Vdovci inženýru Ivanovi Tomanovi nezačal nový rok zrovna nejslibněji. Marcela Křížová, která od něho již dvakrát odešla a začala po rozvodu se švédským manželem žít jako společnice s jeho podnikajícím synem v zahraničí, se rozhodla po několika letech k Tomanovi opět vrátit. Jenže je nejen bohatá, ale i těhotná. Ačkoli Ivan ještě neví, s kým dítě čeká, začnou spolu opět žít. A nepřestanou, ani když se Ivan dozví nepříjemnou pravdu, že Marcela čeká jeho vlastního vnuka. Jenže ta anomálie tiše hlodala. Zvláště poté, kdy Ivan zjistí, že jeho syn Petr o jejím těhotenství ani neví. Soužití Marcely a Ivana ale přes všechny peripetie pokračuje. Během Marcelina těhotenství se mezi nimi vytvoří tak blízký citový vztah, že Ivan souhlasí s tím, aby byl u jejího porodu. Po narození dcery Marcela od Ivana odchází, nechce mu komplikovat jeho vztah s dětmi. Krátce po Marcelině odchodu se Ivan od ošetřujícího lékaře, který je od mládí jeho přítelem, dozví velmi překvapivou pravdu.

Antonín Rašek

PhDr. Antonín Rašek, 3. 2. 1935 Kralupy n/Vlt. Absolvoval vojenské gymnáziu a akademii, sloužil u letectva a byl novinářem. Vystudoval Filozofickou fakultu UK. Rigorózum ze sociologie. Po 21. srpnu 1968 z armády propuštěn. Po listopadu 1989 rehabilitován. 1990-93 náměstkem ministra obrany a ředitelem Institutu pro strategická studia. Dosáhl hodnosti generálmajora. Poté se věnoval publicistice, literatuře a výzkumu. Vydal 20 románů (Argo, Knižní klub, Mladá fronta, X-EGEM, VPK, AVIS). V nakladatelství bezvydavetele.cz vydal třicet románů, osm novel a dva soubory povídek. Román Monolog staré dámy vychází v druhém elektronickém vydání.
Proč si koupit tuto knihu ?
Román Nymfomanka se podruhé vrací je třetím dílem trilogie, který jediný nevyšel knižně a je možné jej číst i jako samostatný román. Děj trilogie začíná nezvyklou prosbou: vdovec a čerstvý důchodce inženýr Ivan Toman nedokáže odmítnout příteli malou a zároveň podivnou službu – počkat před vězením na ženu, která si tu odpykávala několikaletý trest, a odvést ji na určené místo. Jen zdánlivě jde o jeden z dobrých skutků, ke kterým se někdy až lehkovážně zavazujeme. Proč si román koupit? Už možná proto, aby se čtenář dozvěděl, proč Marcela Křížoví skončila ve vězení. Stejně tak učinilo před lety 12 225 čtenářů Knižního klubu, z nichž většina a mnozí další si kopila i pokračování pod názvem Návrat nymfomanky. Román je nejen o osudu hrdinů, ale charakterizuje i dobu po listopadových událostech, kdy politici lidem radili, aby využili příležitosti a vydělali svůj první milión. Někteří měli až mnohonásobné štěstí, jiným se to nevyplatilo.
50,00 Kč
Cena je včetně dodacích nákladů a DPH 21%.

Recenze a hodnocení
Průměrné hodnocení
Hodnotili 0 uživatelé, 0 uživatelských recenzí
Lidé si také prohlíželi
Book image Což takhle dát si špitál Hrbková Alena Počet slov: 56.414 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Monolog staré dámy Rašek Antonín Počet slov: 55.147 50,00 Kč Ukázka z knihy   Book image Kniha zázraků Lavay Martin Počet slov: 69.683 100,00 Kč Ukázka z knihy  
Tvorba webových stránek - AiVision, s.r.o.